Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 10.12.2018. 18:00

Sudjelujte na radionici o mogućnostima mjere 3 u Osijeku

Cilj radionice je predstavljanja mogućnosti korištenja potpora putem natječaja Mjere 3 "Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode" Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Foto: Bigstockphoto/Goodluz
  • 190
  • 14
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Osječko-baranjskom županijom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu s ciljem predstavljanja mogućnosti korištenja potpora putem natječaja Mjere 3 "Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode" Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. za provedbu tipa operacije 3.1.1. "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete" i provedbu tipa operacije 3.2.1. "Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja".

Radionica će se održati 12. prosinca 2018. u 10:30 sati u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije u Županijskoj 4 u Osijeku.

Polaznici radionica dobiti će informacije o oznakama iz sustava kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode te uvjetima i načinu korištenja potpore putem aktualnih natječaja mjere 3 Programa ruralnog razvoja.


Tagovi

Radionica Mjera 3 Osječko-baranjska županija Ministarstvo poljoprivrede Osijek APPRRR


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.