Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VinMarKon 2022
  • 19.02.2022. 10:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Sudjelujte na konferenciji o vinskom marketingu VinMarKon 2022

Cljevi su joj edukacija te otvorena, sadržajna komunikacija o temama koje imaju važan utjecaj na gospodarski plasman i pozicioniranje hrvatskih vina na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu.

Foto: Maja Celing-Celić
  • 193
  • 19
  • 0

"Vrijeme u kojem je na vinskom tržištu bilo moguće egzistirati bez osnovnih marketinških znanja i alata odavno je iza nas. Ako i dalje smatrate da je za tržišni uspjeh dovoljno imati (samo) dobar proizvod – ovo nije konferencija za vas! No, ako ste svjesni da je marketing dio vašeg (budućeg) uspjeha – dobrodošli ste nam se pridružiti", riječi su kojima su organizatori druge po redu konferencije o vinskom marketingu VinMarKon 2022 uputili vinarima i vinskim profesionalcima uz poziv na sudjelovanje.

Ova će se manifestacija održati 3. ožujka u zagrebačkom hotelu International. Cljevi su joj edukacija te otvorena, sadržajna komunikacija o temama koje imaju važan utjecaj na gospodarski plasman i pozicioniranje hrvatskih vina na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu.

Kako kažu organizatori, VinMarKon je primarno namijenjen vinarima i vinskim profesionalcima, no na konferenciju su dobrodošli svi ljubitelji vina koje zanima navedena tematika.

Krovna tema vinski turizam

Konferencija je sastavljena od panel-diskusije i niza predavanja koji su, svaki na svoj način, povezani s krovnom temom vinski turizam. Sadržaj panela i predavanja prati problematiku vinskog turizma na nacionalnoj, regionalnoj i individualnoj razini.

"Panel diskusija i predavanja interaktivni su i dinamični, a teme prezentiraju predavači s bogatim iskustvom u navedenom području", tvrde organizatori. Na popisu imena koja će svoja znanja i iskustvo prenijeti sudionicima nalaze se lica već otprije poznata vinskom svijetu, poput dr.sc. Žarka Stilina, voditelja udruge Vina Kvarnera, Ivane Alilović, direktorice TZ Zagrebačke županije, najpoznatijeg hrvatskog vinskog blogera i vinopije Nenada Trifunovića, vlasnika kultnog Boškinca Borisa Šuljića, ali i brojni drugi predavači, redom eksperti u svojim područjima poslovanja.

"Umjesto teorije, fokusirani su na prijenos postojećih iskustava, dobre prakse i korisnih primjera koji su u potpunosti primjenjivi u poslovnoj stvarnosti", poručili su organizatori.

Prijaviti se možete ovdje.

Krajnji rok za prijavu je 25. veljače 2022., a kotizacija za sudjelovanje iznosi 880 kuna po osobi.

Program događanja pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

VinMarKon Vinski marketing Konferencija Hotel International


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.