Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Startup
  • 02.10.2018. 18:00

Sudjelujte na 3. Agro Startupu u Zagrebu: Kako mladi mogu pokrenuti posao i povući sredstva EU

Riječ je o dvodnevnom događaju čiji je cilj educirati buduće mlade poljoprivrednike te ih potaknuti da pokrenu vlastiti posao. 

Foto: Bigstockphoto/
  • 347
  • 20
  • 0

Studentska konferencija "Agro Startup" održat će se ove godine, 10. i 11. listopada, na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Riječ je o dvodnevnom događaju čiji je cilj educirati buduće mlade poljoprivrednike te ih potaknuti da pokrenu vlastiti posao. 

Budućnost hrvatske poljoprivrede ovisi o mladim poljoprivrednicima koji su pomalo obeshrabreni zbog krivih percepcija poljopivrede. U ovom trenutku nikada nije bilo više financijskih sredstava i poticaja koji pružaju mogućnosti potpore onima koji tek kreću u vlastito poslovanje na području poljoprivrede. 

Primjeri iz prakse mladih poljoprivrednika

Na trećoj Agro Startup konferenciji očekuje se i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji bi trebao svečano otvoriti konferenciju te kroz uvodno izlaganje motivirati studente iz raznih djelova Hrvatske. Studenti iz Zagreba, Zadra, Osijeka te Križevaca raspravljat će o problemima i dati prijedloge za razvoj hrvatske poljoprivrede. 

Više od 360 studenata, u dva dana konferencije, imat će priliku čuti primjere iz prakse mladih poljoprivrednika, kao i uz mnoštvo zanimljivih predavanja saznati na koji način transparentno mogu aplicirati za određena financijska sredstva. 

Za više informacija možete se obratiti Danijelu Koletiću, predsjedniku organizacijskog odbora na e-mail: daniel.key@aprioriworld.com ili mob: 098/417-108


Tagovi

Agro Startup Zagreb Studentska konferencija Mladi poljoprivrednici


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?