Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 14. Poljoprivredni božićni sajam
  • 11.11.2017. 16:30

Sudjelujte na 14. Poljoprivrednom božićnom sajmu

U sklopu sajma održat će se dodjela diploma najbolje ocjenjenim sirevima kao i najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije!

Foto: ReMoRe/bigstockphoto.com
  • 541
  • 47
  • 0

U razdoblju od 02. do 03. prosinca 2017. u Pušći će se održati 14. Poljoprivredni božićni sajam, na kojem će svi poljoprivredni proizvođači imati priliku izložiti svoje proizvode.

Sudjelovanje na Sajmu je besplatno, a svi zainteresirani izlagači svoje prijave mogu dostaviti organizacijskom odboru Općine Pušća najkasnije do 20. studenog 2017. Posjetitelji sajma također će moći probati sireve i domaću rakiju koji će biti predstavljeni u sklopu 10. Izložbe sireva Zagrebačke županije i 13. Izložbe rakije Zagrebačke županije.

U sklopu sajma održat će se dodjela diploma najbolje ocjenjenim sirevima kao i najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije.

U dokumentima ispod teksta pronađite Prijavni list za Sajam i Ocjenjivanje rakija/likera!

Rok za dostavu uzoraka do 20.11.

Mole se zainteresirani proizvođači rakija i likera da dvije staklene boce rakije/likera (0,5 do 1,0 litra) po uzorku, sa ispunjenim Prijavnim listom dostave od 13.-20. studenoga 2017. godine u vremenu od 9.00-14.00 sati u Savjetodavnu službu ili Općinu Pušća, Kumrovečka 109, 10294 Donja Pušća te u urede Savjetodavne službe (Sv. Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec).

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

Foto: ReMoRe/bigstockphoto.com


Dokumenti


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Poljoprivredni božićni sajam 2017 Pušća Rakija Izložba Liker Ocjenjivanje Prijava Sir


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB