AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Sudjelujte na 14. Poljoprivrednom božićnom sajmu

Sudjelujte na 14. Poljoprivrednom božićnom sajmu

14. Poljoprivredni božićni sajam

Sudjelujte na 14. Poljoprivrednom božićnom sajmu

Datum: 11.11.2017. 16:30

Kategorija:

Sajmovi & događanja

U sklopu sajma održat će se dodjela diploma najbolje ocjenjenim sirevima kao i najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije!

U razdoblju od 02. do 03. prosinca 2017. u Pušći će se održati 14. Poljoprivredni božićni sajam, na kojem će svi poljoprivredni proizvođači imati priliku izložiti svoje proizvode.

Sudjelovanje na Sajmu je besplatno, a svi zainteresirani izlagači svoje prijave mogu dostaviti organizacijskom odboru Općine Pušća najkasnije do 20. studenog 2017. Posjetitelji sajma također će moći probati sireve i domaću rakiju koji će biti predstavljeni u sklopu 10. Izložbe sireva Zagrebačke županije i 13. Izložbe rakije Zagrebačke županije.

U sklopu sajma održat će se dodjela diploma najbolje ocjenjenim sirevima kao i najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije.

U dokumentima ispod teksta pronađite Prijavni list za Sajam i Ocjenjivanje rakija/likera!

Rok za dostavu uzoraka do 20.11.

Mole se zainteresirani proizvođači rakija i likera da dvije staklene boce rakije/likera (0,5 do 1,0 litra) po uzorku, sa ispunjenim Prijavnim listom dostave od 13.-20. studenoga 2017. godine u vremenu od 9.00-14.00 sati u Savjetodavnu službu ili Općinu Pušća, Kumrovečka 109, 10294 Donja Pušća te u urede Savjetodavne službe (Sv. Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec).

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

Foto: ReMoRe/bigstockphoto.com

Broj pregleda članka: 493; Uspješnost članka: 46.65

Izvor: Savjetodavna služba

Tagovi: Izložba, Rakija, Sir, Ocjenjivanje, Prijava, Liker, Poljoprivredni božićni sajam, Pušća, 2017

Ključne riječi članka: sudjelujte, na, 14, poljoprivrednom, bozicnom, sajmu, likera, županije, zagrebačke, sajma, pušća, zagrebačke županije


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Dokumenti Sudjelujte na 14. Poljoprivrednom božićnom sajmu

Sajam - Prijavni list

Sajam - Prijavni list
veličina datoteke: 0.33 MB

Rakija - Prijavni list

Rakija - Prijavni list
veličina datoteke: 0.18 MB