Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Državno prvenstvo pizzaiola
  • 03.02.2018. 17:00

Sudjelujte na 1. Državnom prvenstvu pizzaiola

Na natjecanje se mogu prijaviti svi pizzaioli, samostalno ili kao predstavnici pizzerija ili ugostiteljskih objekata. Prijavite se na vrijeme!

Foto: dorindamartella
  • 435
  • 42
  • 0

Hrvatski kuharski savez, Hrvatska udruga pizzaiola i Zagrebački Velesajam pozivaju vas od 21. do 25. veljače 2018. na Zagrebačkom velesajmu na 10. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa, koji će se održati uz Sajam nautike i sajam Hotel & Gastroteh.

Hrvatski kuharski savez već dugi niz godina surađuje sa Velesajmom u organizaciji atraktivnih pratećih gastronomskih sadržaja. Uz već poznato natjecanje kuhara Cro Top 10, ukrašavanje torti za posjetitelje i prezentacije autohtonih jela iz svih krajeva Hrvatske, ove godine u suradnji s novosnovanom Udrugom hrvatskih pizzaiola održat će se i 1. Državno prvenstvo pizzaiola.

Cjelodnevno natjecanje pizzaiola će se održati u četvrtak, 22. veljače u sklopu kulinarskog poligona Hrvatskog kuharskog saveza u Paviljonu 8.

Prijavite se na vrijeme!

Ideja je nastala početkom kolovoza prošle godine u Pizzeriji Stari Zagreb u Sesvetama, gdje je osnovana Hrvatska udruga pizzaiola koja djeluje u okviru Hrvatskog kuharskog saveza. Udruga radi na promicanju, razvitku te unapređenju kulinarske struke pravljenja pizza te upoznavanjem s poviješću nastajanja ovog specifičnog zanata te proizvoda.

Cjelodnevno natjecanje pizzaiola će se održati u četvrtak, 22. veljače u sklopu kulinarskog poligona Hrvatskog kuharskog saveza u Paviljonu 8.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi pizzaioli, samostalno ili kao predstavnici pizzerija ili ugostiteljskih objekata. Prijave za natjecanje počinju od 20. siječnja i traju do popunjavanja mjesta. Na natjecanju može sudjelovati najviše 15 natjecatelja. Sudionici se prijavljuju ispunjenjem prijavnice koju možete preuzeti u dokumentu ispod teksta.

Svaki natjecatelj donosi sa sobom tijesto te svu dodatnu opremu za koju misli da je potrebna dok će sve sastojke i tanjure za pizzu osigurati organizator. Pobjedniku će pripasti titula prvog državnog prvaka u izradi pizze. Uz titulu osvaja i mogućnost da predstavlja Hrvatsku na međunarodnim natjecanjima u izradi pizze kao kulinarski reprezentativac Hrvatske.

Vrijedne nagrade

Utvrđuje se novčani nagradni fond i sponzorske nagrade (prema mogućnostima organizatora) sukladno ostvarenom rezultatu i to prema sljedećem:

  • za osvojeno 3. mjesto : 500,00 kn i sponzorske nagrade
  • za osvojeno 2. Mjesto: 1500,00 kn i sponzorske nagrade
  • za osvojeno 1. Mjesto: 3.000,00 kn i i sponzorske nagrade

Detaljne informacije i propozicije natjecanja, kao i prijavnicu za natjecanje možete preuzeti u dokumentima ispod teksta.

Foto: dorindamartella0/pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Pizzaiola Državno prvenstvo u pravljenju pizza 2018 Zagreb


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.