Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 29.08.2014. 10:00

Studijski posjet Savjetodavne službe MP Kosova

Od 15. do 19. rujna u Virovitičko-podravskoj županiji gostovat će, na poziv župana Tomislava Tolušića, stručnjaci iz Savjetodavne službe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja sa Kosova.

  • 136
  • 9
  • 0

Od 15. do 19. rujna u Virovitičko-podravskoj županiji gostovat će, na poziv župana Tomislava Tolušića, stručnjaci iz Savjetodavne službe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja sa Kosova. Posjet je organiziran u sklopu njihovog projekta "Razvoj ruralnih područja putem promicanja savjetodavnih službi".

Kroz pet dana, koliko će stručnjaci sa Kosova boraviti u Virovitičko-podravskoj županiji, na rasporedu su sastanci s pročelnikom Ureda županije za zajedničke politike i fondove Europske unije, Tugomirom Majdakom te stručnjacima iz Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije - VIDRA.

Osim toga, organizirani su posjeti poljoprivrednim gospodarstvima i poduzećima koja svojim poslovanjem pridonose ruralnom razvoju Virovitičko-podravske županije, a neka od njih su uspjela povući i znatna sredstva iz pretpristupnih programa Europske unije.

Riječ je o Poljoprivrednom gospodarstvu Marija Čajkulića iz Sedlarice, Maria Rengela iz Pitomače, Poljoprivrednom poduzeću Orahovica, industriji Šafram iz Turanovca te Spider-grupi Pitomača koja ima uspostavljene poslovne odnose s najuglednijim prehrambenim tvrtkama u zemlji i inozemstvu.


Tagovi

Mario Čajkulić Mario Rengel Spider grupa PP Orahovica Tugomir Majdak PSS Tomislav Tolušić Razvoj Ruralna područja


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.