Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beli Manastir
  • 30.12.2015. 13:15

Stručno savjetovanje voćara u Baranji

U Belom Manastiru će od 03. do 05. ožujka 2016. biti održano 11. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara.

  • 635
  • 70
  • 0

Hrvatska voćarska zajednica i Savjetodavna služba u suradnji s Poljoprivrednim fakultetom Osijek, Poljoprivrednim institutom Osijek, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo, Institutom za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita i Zagrebačkom udrugom voćara, organizira 11. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, koje će se održati u Belom Manastiru, od 03. do 05. ožujka 2016.

Glavna tema bit će Voćarstvo i implementacija mjera ruralnog razvoja u Republici Hrvatskoj. Organizatori ističu kako je prethodnih deset savjetovanja dalo značajan doprinos razvoju hrvatskog voćarstva, pa isto očekuju i od ovoga.

Svi zainteresirani mogu prijaviti svoje radove (naziv teme, ime i prezime autora i koautora) najkasnije do petka 15. siječnja 2016., a sažetke radova treba dostaviti najkasnije do nedjelje 31. siječnja 2016. godine na e mail: hrvocarskazajednica@gmail.com kako bi se na vrijeme mogao pripremiti i tiskati Zbornik sažetaka.

Upute za pisanje sažetaka radova pročitajte ispod ovoga teksta.


Dokumenti


Tagovi

11. savjetovanje voćara Beli Manastir Hrvatska voćarska zajednica Savjetodavna služba


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.