Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručno putovanje
  • 01.03.2016. 12:30

Stručno putovanje za eko uzgajivače goveda i bilja

Putovanje se preporučuje onim proizvođačima koji se bave uzgojem goveda, posebice u sustavu krava-tele, povrtlarima/rasadničarima, ali i ekološkim uzgajivačima bilja i životinja.

Foto: Pixabay
  • 789
  • 114
  • 0

Zainteresirani poljoprivrednici pozvani su 16. i 17. travnja na stručno putovanje u austrijski Salzburg s Udrugom OPGH Život, UPO Centrom Simentalac iz Kutjeva te Putničkom agencijom Slavonija Bus.

Putovanje se preporučuje onim proizvođačima koji se bave uzgojem goveda, posebice u sustavu krava-tele, povrtlarima/rasadničarima, ali i ekološkim uzgajivačima bilja i životinja. Na put mogu i osobe željne informacija o direktnom načinu prodaje proizvoda, kao i svima onima koji su spremni učiti.

Dvodnevno stručno putovanje u austrijski Salzburg

Kako su izvijestili iz UPO Centra Simentalac, cijena putovanja s PDV-om iznosi 888,00 kuna. Prilikom rezervacije mjesta potrebno je uplatitu polovicu svote u iznosu 440,00 kuna, a drugu do 14. travnja. Oni koji imaju prijedloga u svezi drugačijeg načina plaćanja, mogu se javiti na kontakt telefon 034/255-559 ili mobitel 099 242-1111.

U cijenu je uračunat put, smještaj u hotelskim dvokrevetnim sobama, večera i doručak, vodič kroz Salzburg, kušanje proizvoda na gospodarstvu obitelji Hutegger, kao i ulazak na izložbu u Maishofenu. Dodatno se 10 eura po osobi plaća ručak 16. travnja u Salzburgu te ručak idući dan u prostoru izložbe u Maishofenu.

Novac se uplaćuje na žiro račun otvoren kod Erste Banke: IBAN HR9524020061100580688, OIB 59101699384, MB 2409429

Program putovanja:

Subota 16.04.

  • 9:30 h Obitelj Hutegger - Ekološka proizvodnja na OPG i direktna prodaja sira i različitih mliječnih i mesnih proizvoda autohtone pasmine krava Pinzgau, također, teletine i govedine te rakije. Zadržavanje na farmi do 1,5 sat.
  • 12:00 h Bio rasadnik i povrtnjak Winklhofer - Proizvodnja rasada te oko 60 vrsta povrća kao što je; krumpir, kupus, razne salate, rajčice, paprika, krastavac, grah, tikvice, koromač, snack povrće i još mnogo toga.
  • Odlazak do hotela, kratka pauza i polazak na razgledanje Salzburga Povratak u Hotel i večera

Nedjelja 17.04.

  • Doručak u 7 h.
  • Polazak iz Salzburga u 8h.
  • 09:45 - 11:45 posjeta farmi goveda (krava-tele) Gutsverwaltung Fischhorn (10 km od Maishofena)
  • 12:00 - 15:00 posjet državnoj izložbi mesnih goveda u Maishofenu, Sastanak sa austrijskim uzgajivačima mesnih goveda

Kontakt telefon za rezervaciju i sve ostale informacije: 095/2944792- Eleonora

Foto: Pixabay


Povezana stočna vrsta

Govedarstvo

Govedarstvo

Govedarska proizvodnja uključuje uzgoj goveda i proizvodnju mesa, odnosno tov te predstavlja značajnu granu stočarstva Republike Hrvatske. Prema podatcima Hrvatske poljoprivredne... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Stručno putovanje Simentalac OPGH Život Kutjevo Salzburg Austrija Cijena Poljoprivrednici Govedo Bilje Životinje Sustav krava-tele


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]