Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručni skup
  • 11.05.2016. 12:30

Stručni skup Funkcionalna hrana

Stručni skup će se održati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, u četvrtak, 16. lipnja 2016. godine, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom.

Foto: OPG EKO Hujić
  • 544
  • 24
  • 0

Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo poljoprivrede RH već devetu godinu zaredom organiziraju stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj.

Stručni skup će se održati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, u četvrtak, 16. lipnja 2016. godine, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom, akademskoj zajednici, predstavnicima bolnica, javnih institucija i škola te ostalim zainteresiranim sudionicima.

Na skupu će se predstaviti teme koje obuhvaćaju funkcionalnu hranu unutar nacionalnih i europskih zakonskih regulativa, tendencije i strategije razvoja tržišta funkcionalnih proizvoda te novi funkcionalni sastojci i njihovi zdravstveni učinci.

Za prijavu teme izlaganja (do 2. svibnja) te za dodatne informacije o stručnom skupu, molimo kontaktirajte tajnicu HDPBN-a Anu Lanu Ivančić (e-adresa: alivancic@pbf.hr, tel.: 01/4826-250).

Ispod teksta u dokumentima možete pronaći poziv i prijavnicu na stručni skup.

Foto: OPG EKO Hujić


Dokumenti


Tagovi

Stručni skup Funkcionalna hrana HGK


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]