Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 03.12.2015. 19:10

Štrigova Božić dočekuje Božićnim sajmom!

Božićnom bajkom, u petak 4. prosinca 2015. u Svetom Urbanu u kućnoj radinosti Horvat započinju ovogodišnje Adventske svečanosti u Općini Štrigova.

  • 119
  • 6
  • 0

Božićnom bajkom, u petak 4. prosinca 2015. u Svetom Urbanu u kućnoj radinosti Horvat započinju ovogodišnje Adventske svečanosti u Općini Štrigova.

U starinskoj kućici lončarskog i stolarskog majstora Horvata, Božićnu bajku ispričati će učenici Područne škole Stanetinec i KUD Sveti Jeronim Štrigova. Svoj doprinos održavanju priče o božićnim običajima i pjesmama daje i Vinska kuća Kerman, a Josip Mikec prvi čovjek Turističke zajednice Općine Štrigova, poziva sve ljude koji žele predbožićnu radost doživjeti drugačije, bajkovitije da dođu u 16 sati u Sveti Urban 89 gdje će to imati prigodu.

U petak je i blagdan Svete Barbare i u Štrigovi je veliko proštenje,a od 8 do 13 sati u središtu Štrigove se održava Adventski sajam. Točno u podne djeca iz Dječjeg vrtića Kockice i Dječja folklorna skupina KUD-a Sveti Jeronim prikazuju Bajanje, starinski običaj na Barbarje, kako se u narodu zove blagdan Svete Barbare.


Tagovi

Štrigova Božićni sajam Kućna radinost Horvat Adventski sajam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]