Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zlatar 2015
  • 19.06.2015. 08:20

Sto posto zagorsko - izložba stoke u Zlataru

Najbolji stočari i konjogojci i ove će godine predstaviti svoja grla, a održat će se i osobito zanimljiv Bambino Kup

  • 235
  • 16
  • 0

Na prostoru sajmišta u Zlataru, ove subote, 20. lipnja, održat će se 15. Izložba stoke i 17. Izložba konja Krapinsko-zagorske županije. Na izložbi će sudjelovati najbolji stočari i konjogojci Krapinsko-zagorske županije, izlažući najbolja grla goveda, ovaca, svinja, konja, zagorskog purana i kokoši.

Cilj je izložbe stočarima, stručnjacima i posjetiteljima prikazati dosege u uzgoju stoke, promicati najkvalitetnija grla i njihove uzgajivače te priznavanjem uspješnog rada uzgajivače stimulirati na daljnji rad odnosno u konačnici pridonijeti razvoju stočarstva u Hrvatskoj.

Bambino kup

Nakon otvaranja izložbe, Hrvatska poljoprivredna agencija održat će Bambino Kup, na kojem će mladi uzgajivači predvoditi telad. Posjetitelji izložbe imat će priliku vidjeti mimohod konjskih zaprega, predvođenje grla te proglašenje i nagrađivanje najboljih izlagača.

Izložba se organizira pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Krapinsko-zagorske županije, Grada Zlatara, Hrvatske poljoprivredne agencije, SSUUHH - Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka (konja), Poljoprivredne savjetodavne službe, ŽK Krapina i Udruge stočara Krapinsko-zagorske županije.

Program izložbe dostupan je ovdje.


Izvori

Hrvatska gospodarska komora HGK


Tagovi

Krapinsko-zagorska županija Hrvatska poljoprivredna agencija Bambino Kup Uzgoj stoke Najbolji stočari Zlatar Uzgoj stoke


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Danas je na prostorima zagrebačkog velesajma otvoren Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije #CroAgro te sajmovi hrane i zdravog življenja kojem je zemlja partner Indija, najmnogoljudnija zemlja svijeta, a koji će od 30.... Više [+]