Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta
  • 31.01.2015. 17:50

Što je Syngenta pripremila za ovu godinu?

Pravi agronom zna i ulaže u svoje znanje uvijek u korak s vremenom i novim dostignućima struke! Syngenta predstavila novitete u segmentima sadnog materijala i zaštite bilja za prodajnu sezonu 2015

  • 852
  • 85
  • 0

U subotu 30. siječnja 2015. u Termama Tuhelj se tradicionalno održalo Syngentino Savjetovanje za poljoapotekare. Tim Syngenta stručnjaka okupio se na jednom mjestu i podijelio svoja znanja i iskustva sa 300 prisutnih agronoma i poljoapotekara.

Kukuruz čini 44% ukupnih ratarskih kultura

Skup je otvorila Helena Pavičić iz marketinga Syngente, a riječ su potom preuzeli prodajni predstavnici, Snježana Horvat i Branko Glavaš, koji su predstavili novu generaciju Syngentinih hibrida u našim krajevima dominantne kulture - kukuruza koji ima udio od 44% u ukupnim ratarskim nasadima.

Više o programu kukuruza možete pročitati ovdje: Elumis dokazao da je kralj!

Pero Barišić-Jaman predstavio je Syngentina cjelovita rješenja u zaštiti kukuruza od korova, nakon čega je uslijedilo je predstavljanje kampanje po nazivom 3,4, sad koju su prezentirali Ante Andabak i Mirna Mostarčić, voditeljica marketinških kampanja u regiji. Skup je također iskorišten lansiranje novog atraktivnog reklamnog video spota, kojeg ćete zasigurno zapaziti u sezoni prodaje kukuruza.

Fungicid Dynali nova perjanica ponude

Josip Kiš, stručnjak za voćarstvo i vinogradarstvo, iznio je analizu vinogradarske sezone u 2014. koju su obilježili brojni problemi uzrokovani velikim količinama oborina koje su posljedično donijele probleme sa značajnim infekcijama nasada te devastacijom uroda.

Nikola Grganović nadovezao se sa problemom sive plijesni vinove loze te pozicioniranju Switch-a u programu zaštite, a Danko Tolić, vodič marketinških kampanja za povrće, predstavio je Dynali - najnoviji fungicid za zaštitu vinove loze od pepelnice.

U zadnjem bloku ovih predavanja prepunih korisnih informacija, Siniša Papaik govorio je o tehnologiji proizvodnje žitarica koja jamči vrhunski prinosi i kvalitetu i u najtežim uvjetima, a navodeći brojne nevolje u proizvodnji žitarica u prošloj sezoni.

O zaštiti krumpira od plamenjače i alternarije te distribuciji profesionalnog sjemena povrća detaljno i zanimljivo referirao je na samom kraju Danko Tolić, voditelj tog segmenta ponude.


Tagovi

Tuhelj Agronomi Predavanja Dynali


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/