Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodi hrvatskog sela
  • 13.03.2016. 13:30

Što je proizvelo hrvatsko selo?

To je najstariji i najveći sajam tradicijskih proizvoda u Hvatskoj s ciljem promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela, ali i način na koji potrošači lakše dolaze do teže dostupnih proizvoda.

  • 1.156
  • 272
  • 0

Na 15. sajamskoj priredbi Proizvodi hrvatskog sela koja se od 11. do 13. ožujka održava na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu izlaže oko 250 izlagača iz svih krajeva Hrvatske.

To je najstariji i najveći sajam tradicijskih proizvoda u Hvatskoj s ciljem promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela, ali i način na koji potrošači lakše dolaze do teže dostupnih proizvoda.

Posjetit će ga 30 tisuća posjetitelja

Priredbu je u petak otvorio ministar poljoprivrede Davor Romić, a očekuje se da će ga obići 30 tisuća posjetitelja. Proizvodi hvatskog sela mogu se razgledati još danas, a ulaz je besplatan.

Do sada izlagalo 4.500 proizvođača

Inače, na sajmu Proizvodi hrvatskog sela je u proteklih 14 godina izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača koje je obišlo više od 150 tisuća posjetitelja. Kroz sve ove godine se njegovim održavanjem pomoglo većem broju malih i srednjih proizvođača tradicijskih proizvoda da izađu na tržište i pronađu svoje kupce te postanu uspješni proizvođači i prodavači.

Izlagači na sajmu po povoljnim cijenama nude visoko kvalitetne, ekološke, domaće i tradicijske proizvode. Organizator Sajma je tvrtka Agrarno savjetovanje čiji je direktor Damir Kovačić, redoviti profesor na Agronomskom fakultetu.


Fotoprilog


Tagovi

Damir Kovačić Davor Romić Proizvodi hrvatskog sela


Autorica

Silva Videk

Više [+]

Novinarka s dvadesetogodišnjim iskustvom u Večernjem listu, s agronomskim obrazovanjem. Njezin moto je: Novinarstvo nije zanat već način života! :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/