Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 20.07.2017. 15:30

Stare žetvene svečanosti u Zrinskom Topolovcu

Manifestacija će se održati 23. srpnja na OPG-u Miška i Katice Šostarić gdje će se prikazati kosidba pšenice na starinski način te blagoslov pšenice.

Foto: Općina Topolovac
  • 2.452
  • 343
  • 0

Manifestacija starih žetvenih svečanosti održat će se u nedjelju, 23. srpnja u Zrinskom Topolovcu u organizaciji Općine Zrinski Topolovac, Udruge seoskih žena Bjelovarsko-bilogorske županije, Udruge ploščićko mašinanje i Udruge Katarina Zrinski.

Manifestacija će se održati na OPG-u Miška i Katice Šostarić gdje će se prikazati kosidba pšenice na starinski način te blagoslov pšenice.

Tko planira doći, a ima narodnu nošnju, svakako neka je ponese, poručuju organizatori. Okupljanje je u 10 sati u mjesnom domu Zrinski Topolovac, a u 10.30 povorka kreće prema crkvina Svetu misu. Odlazak na OPG se planira između 12. i 12.30 sati.

Foto: Općina Topolovac


Tagovi

Žetvene svečanosti Zrinski Topolovac Manifestacija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić