Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Maslinarska manifestacija
  • 15.04.2014. 10:00

Smotra maslinovog ulja Umagoio 2014.

Umagoio 2014. tradicionalna je maslinarska manifestacija, koja će i ove godine okupiti brojne uljare i maslinare

Foto: freepik.com
  • 159
  • 10
  • 0

Maslini u čast ove godine će se, 3. svibnja, održati 10-ta po redu Smotra maslinovog ulja, pod nazivom Umagoio 2014. Manifestacija je to koja svake godine okuplja brojne uljare i maslinare, ali i zaljubljenike u maslinu i maslinovo ulje.

Organizator ove maslinarske manifestacije je Udruga maslinara "Maslina - Ulivo". Posjetitelji će moći degustirati i kupiti vrhunska maslinova ulja, a ovogodišnji program uključuje i veselo druženje uz glazbeni ugođaj. Već tradicionalno, uz maslinovo ulje, domaći kruh i špaletu, moći će se kušati svakovrsne delicije, kao i sortna vina toga kraja.

U okviru manifestacije održat će se tradicionalno ocjenjivanje maslinovih ulja, a ona najbolja će biti i nagrađena. Proglašenje pobjednika, kao i iznošenje kompletnih rezultata udruga će objaviti na svečanoj smotri, koja će se održati 3. svibnja 2014. u Umagu u okviru sajma Umag Expo - Umag Land. Prvoplasirana maslinova ulje bit će nagrađena bogatim nagradama.

Foto: freepik.com


Tagovi

Maslinarstvo Umagoio Smotra maslinovog ulja Udruga Maslina-Ulivo Umag Land


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]