Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam agroproizvoda
  • 03.04.2014. 10:00

Sajam agroproizvoda Umag Land 2014.

Početkom mjeseca svibnja uživajte u okusima Mediterana u sklopu sajma Umag Land i Crofish

Foto: freedigitalphotos.net
  • 207
  • 14
  • 0

Vrhunska maslinova ulja, najkvalitetnije sorte vina, svježa morska riba i plodovi mora, med, gljive i brojni drugi proizvodi bit će izloženi u sklopu ovogodišnjeg 5. sajma agroproizvoda - Umag Land, koji će se od 2. do 4. svibnja 2014. godine održati u Umagu.

U istom vremenskom terminu, moći ćete posjetiti i 9. međunarodni sajam ribarstva i ribarske opreme - Crofish 2014., koji će okupiti brojne zaljubljenike u ribu, more i ribarstvo.

Sajmovi iz godine u godinu privlače sve veći broj posjetitelja, kao i izlagača, koji na događajima ovakvog tipa pronalaze najkraći put za plasman svojih prirodnih poljoprivrednih proizvoda.

Umag Land je nastao iz želje da se povežu i sljube "plava" i "zelena" Hrvatska - turizam i poljoprivreda. Ponuda vina, maslina, meda i gljiva, uz svima dragu degustaciju, na ovom sajmu bit će upotpunjena i ponudom drugih agroproizvoda iz svih dijelova Hrvatske. Živopisna istarska gastronomija nadaleko je poznata diljem Lijepe naše, pa i šire, stoga počastite svoja osjetila okusima i mirisima Mediterana na ovogodišnjem Umag Land-u.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu za Umag Land 2014.

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Sajam agroproizvoda Crofish Umag Land Sajam ribarstva Med Gljive Vino Maslinovo ulje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.