Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 07.05.2014. 13:30

Službene kontrole veterinarske i sanitarne inspekcije

U Puli će se održati edukacija o službenim kontrolama veterinarske i sanitarne inspekcije, a naglasak će biti na praktičnom pristupu

Foto: freedigitalphtos.net
  • 223
  • 10
  • 0

HGK Županijska komora Pula u suradnji sa Centrom za kvalitetu HGK nastavlja s edukacijama u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom. Centar za kvalitetu HGK pokrenuo je 2006. godine Program te ga kontinuirano provodi u suradnji sa županijskim komorama, nadležnim tijelima ili samostalno.

Centar za kvalitetu HGK u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane te Ministarstvom zdravlja, Upravom za sanitarnu inspekciju, organizira edukaciju pod nazivom Službene kontrole veterinarske i sanitarne inspekcije. Edukacija će se održati 13. svibnja s početkom u 11 sati u prostorijama HGK ŽK Pula.

Naglasak edukacije je na praktičnom pristupu

Predstavnici Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede Brankica Capek, dr.vet.med. te Uprave za sanitarnu inspekciju Ministarstva zdravlja Katica Boba, dipl.ing.univ.spec. prezentirat će praktičan pristup provjere usklađenosti subjekata u poslovanju s hranom sa zakonodavstvom.

Edukacija je namijenjena svim subjektima koji proizvode, prerađuju, pripremaju, distribuiraju ili na bilo koji drugi način posluju s hranom unutar prehrambenoga lanca. Sve edukacijske aktivnosti koje se provode u okviru ovog Programa su besplatne za sve subjekte u poslovanju s hranom, kao i za sve druge zainteresirane strane koje sudjeluju u provođenju zakonodavnih uvjeta. Prijave za sudjelovanje na ekukaciji zaprimaju se najkasnije do 9. svibnja 2014., a prijavnicu možete pronaći u prilogu članka, u PDF obliku.

Foto: freedigitalphtos.net


Tagovi

ŽK Pula HGK Sanitarna inspekcija Veterinarska inspekcija Edukacija Brankica Capek Katica Boba


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.