Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vukovarsko-srijemska županija
  • 21.07.2017. 19:00

Slavonske noći u sklopu Donaufesta u Ulmu

Na "Slavonskim noćima" tijekom Donaufesta koji se održava od 6.do 15. srpnja 2018., predstavit će se i Vukovarsko-srijemska županija.

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
  • 867
  • 44
  • 0

U sklopu Donaufesta koji će se održati od 6. do 15 srpnja 2018. godine u Ulmu, u Njemačkoj, održat će se i "Slavonske noći". Naime, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić boravio je u službenom trodnevnom posjetu Gradu Ulmu s kojim Vukovarsko-srijemska županija već dugi niz godina ima vrlo dobru i uspješnu suradnju te se susreo s predstavnicima hrvatske zajednice u Ulmu, kao i domaćinima koji rade na organizaciji idućeg Donaufesta.

Na "Slavonskim noćima" tijekom festivala, uz glazbu i gastronomske delicije, predstavit će se i Vukovarsko-srijemska županija. Tijekom posjete župan se susreo i s udrugom glazbenika "Cäcilia" iz Schemmberga koji će po prvi puta nastupiti u Vinkovcima za vrijeme Vinkovačkih jeseni.

Između ostalog, u sklopu posjeta, direktorica TFU-a Ulrike Hudelmayer najavila je svoj dolazak u županiju gdje namjerava održati razgovore o suradnji sa BIC-om u Vukovaru, Tehnološkim parkom u Vinkovcima, Poljoprivrednim inkubatorom u Drenovcima, kao i Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije HRAST. Dolazak je najavila za rujan ove godine.

Mladi poduzetnik iz turističkog sektora Patrick Gruenbacher je izrazio želju dovođenja njemačkih turista na tradicionalne manifestacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a kako to uživo izgleda moći će se uvjeriti već na ovodišnjim Vinkovačkim jesenima.

Foto: Vukovarsko-srijemska županija


Tagovi

Vukovarsko-srijemska županija Ulm Suradnja Slavonske noći Donaufest


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije