Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Županijska manifestacija
  • 24.08.2015. 12:55

Slavimo Dan Virovitičko-podravske županije!

Program obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije: Očekuje vas bogat program i niz zanimljivih manifestacija!

  • 151
  • 8
  • 0

Virovitičko-podravska županija je i ove godine povodom obilježavanja svog Dana pripremila bogat program koji započinje u subotu, 29. kolovoza i traje do ponedjeljka, 7. rujna.

Na rasporedu je niz zanimljivih manifestacija, od 5. sajma agroproizvoda i opreme Agroexpo 2015. u Virovitici, pa do 13. natjecanja u oranju Republike Hrvatske te 4. natjecanja u oranju konjima koje će se održati u općni Suhopolje.

Očekuje vas bogat program i niz zanimljivih manifestacija!

U sklopu obilježavanja Dana županije bit će dodijeljena i nagrada za najoriginalniji selfie s prepoznatljivim motivom županije u pozadini, a glasovanje će biti otvoreno do 30. kolovoza na službenoj Facebook stranici Virovitičko-podravske županije.

Na dva kotača Podravinom i Slavonijom i ultramaraton

Organizatori su pripremili i mini avanturu za sve ljubitelje prirode i biciklizma, koji će imati priliku sudjelovati na biciklijadi pod nazivom Na dva kotača Podravinom i Slavonijom, Virovitičko-podravskom županijom te istražiti ljepote županije na dva kotača.

Svoj doprinos obilježavanju Dana županije dat će i Glasnici istine, hrvatski maratonci koji će pod pokroviteljstvom Županije organizirati 2. ultramaraton Virovitičko-podravskom županijom od Kladara do Stare Jošave u duljini od 86 km.

Središnja svečanost bit će održana 3. rujna, na sam Dan županije, kada je na rasporedu svečana sjednica na kojoj će zaslužnim građanima, institucijama i udrugama biti dodijeljena javna priznanja i nagrade.

Viteški turnir na Jankovcu

Na sam Dan Virovitičko-podravske županije, u Gradskom muzeju u Virovitici bit će otvorena izložba pod nazivom Plemići i velikaši Virovitičke županije, a u subotu i nedjelju (5. i 6. rujna) bit će održan dvodnevni spektakl 3. srednjovjekovni viteški turnir na Jankovcu.

Obilježavanje Dana županije završit će u ponedjeljak, 7. rujna, svečanim otvorenjem nove zgrade Područne škole u Gornjem Miholjcu te polaganjem temeljnog kamena za izgradnju nove škole u Bušetini, čime Županija još jednom pokazuje brigu za svoje najmlađe stanovnike i obrazovanje.

Detaljan program obilježavanja možete pogledati u privitku ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Vitezovi Dan VPŽ Selfie Natjecanje Biciklijada Ultramaraton Podravina Slavonija Oranje konjima Dan županije Agroexpo Viteški turnir Svečana sjednica Jankovac


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo