• SIMA 2019
  • 23.01.2019. 07:15

SIMA 2019 daruje ulaznice - sajam s najvećom ponudom strojeva, opreme i tehnologije!

Očekuje se da će sajam i ove godine oboriti sve rekorde! Upisano je 114 novih izlagača s novim robnim markama. Posjetite SIMU u Parizu od 24. do 28. veljače.

Foto: presse.simaonline.com
  • 948
  • 48
  • 0

SIMA je međunarodni poljoprivredno-poslovni sajam koji se svake druge godine održava u Parizu i značajna je manifestacija na kojoj se predstavljaju nove tehnologije i rješenja za suvremenu i održivu poljoprivrednu proizvodnju. Ove godine održat će se od 24. do 28. veljače u Paris Nord Villepinte. Očekuje se da će sajam i ove godine oboriti sve rekorde. Upisano je 114 novih izlagača (40% više nego u 2017. godini), a od toga je 12,5% stranih izlagača. Upravo zbog toga ovo je važan događaj za profesionalne poljoprivrednike širom svijeta!

SIMA je sajam kojem konvergiraju svi vidovi poljoprivrede i proizvođači širom svijeta. Na SIMI se očekuje 1.770 izlagača iz 42 zemlje, 230.000 posjetitelja koji dolaze iz 135 zemalja i 360 stranih delegacija. Novoprijavljene tvrtke izlažu i nove robne marke (Poclain Hydraulics - Francuska, GKN Walterscheid - Njemačka i Basak Traktor - Turska itd.).

Tržište za svjetsku poljoprivredu u svoj svojoj raznolikosti

SIMA 2019 je posvećena inovacijama radi konkurentnije poljoprivrede - SIMA "Innovation for competitive agriculture". Predstavljaju današnju poljoprivredu u svoj svojoj raznolikosti.

Očekuje vas bogati sadržaj:

  • SIMA African Summit - međunarodni kolokvij s ciljem upoznavanja svih brzo rastućih tržišta u Africi
  • Na SIMA Dealers Day gdje se dovode dileri iz cijelog svijeta
  • Okrugli stolovi gdje će se razgovarati o izazovima i poboljšanjima u poljoprivredi (organski uzgoj, agronomija, itd.)
  • Start-up Villages - za digitalna i umrežena rješenja u poljoprivredi
  • SIMAGENA - stoka, genetika, uzgoj
dvf
SIMAGENA - izložba stoke (Foto: francuskisajmovi.fr)

"SIMA je naš prozor u svijet. To je jedinstvena prilika za sve one koji žive od poljoprivrede da dođu i pogledaju najraznovrsniju ponudu strojeva, opreme i tehnologije. Svakom od naših izlagača pružamo priliku da se sretne sa poljoprivrednicima iz svih zemalja svijeta, različitih kultura te koji uzgajaju žitarice, bilje ili nešto treće. Mislim da možemo sa sigurnošću reći da ćemo ponovno imati veoma uspješan sajam SIMA", rekao je Frédéric Martin, direktor AXEMA-e i SIMA-e.

Osvojite besplatnu ulaznicu!

Ako se profesionalno bavite poljoprivredom i želite ići na SIMA sajam u Pariz, javite se na e-mail tmedros@promosalons.com (Tatiana Matijašević Médros) i na dar ćete dpobiti besplatnu ulaznicu (kojoj je redovna cijena 30 eura)!

Više informacija možete pronaći Facebook stranici Francuski sajmovi.


Tagovi

SIMA Sajam Pariz 2019 Poljoprivreda Oprema Strojevi Inovacije


Partner

Poljoprivredni sajam SIMA

45 Avenue George V, 75008 Paris, Francuska
tel: +33637441771, e-mail: tmedros@promosalons.com web: https://www.promosalons.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi