Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 04.03.2015. 13:00

SIMA 2015 - vrata na francusko tržište!

Klaster je na SIMA 2015 ostvario brojne međunarodne kontakte te dogovorio besplatno izlaganje na jednom od francuskih sajmova!

  • 287
  • 17
  • 0

Sajam poljoprivredne mehanizacije SIMA 2015. održan u Parizu od 22. do 26. veljače, prva je od značajnijih ovogodišnjih izložbi - sajmova, kada je poljoprivredna mehanizacija u pitanju. Na sajmu su predstavljena najnovija dostignuća i inovacije u proizvodnji poljoprivredne mehanizacije i njenoj primjeni u poljoprivrednoj proizvodnji. Sajam su posjetili direktor Klastera poljomehanizacije, mr.sc. Željko Erkapić, kao i predstavnici Hidraulika Kutine, zamjenik direktora Dubravko Bazina i šefica izvoza Dubravka Bazina.

Dana 23. veljače, kao VIP sudionik sajma, direktor Klastera poljomehanizacije prisustvovao je 'International Session', na službeni poziv SIMA sajma. To je bila prigoda da u kratkoj prezentaciji predstavi Klaster poljomehanizacije, ne tako malom broju VIP uzvanika, a s nekolicinom su uspostavljeni i izravni kontakti.

Klaster veze na francuskom tržištu

Također je održan i sastanak s gospođom Tatjanom Matijašević Medros iz Promosalons c/o Menthae, s kojom je pak razgovarano o mogućnosti besplatnog izlaganja KPM-a na jednom od sajmova u Francuskoj. Detalji će se dogovoriti u narednom periodu, a takva mogućnost je svakako izvanredna prilika koju će Klaster poljomehanizacije nastojati dobro iskoristiti kako bi se veze s francuskim tržištem bolje razvile i unaprijedile.

U obilasku sajma Erkapić je razgovarao i s velikim kompanijama poput SDF-a, Kvernelanda, Kuhna i drugima, o mogućnostima proizvodne kooperacija s članicama Klastera poljomehanizacije, a na sajmu je izlagala i članica Klastera tvrtka POD d.o.o., u sklopu EU projekta iz kojeg je povukla 4.585.519,31 kn bespovratnih sredstava, a ukupna vrijednost projekta iznosi 10.524.796,84 HRK. Više o izlaganju tvrtke POD Dežanovac na SIMA sajmu pročitajte u članku Jedini hrvatski proizvod na sajmu u Parizu.

SIMA sajam 2015. prostirao se na čak 27 hektara izložbenog prostora u parku Nord Villepinte, a broj posjetitelja bio je 238.848, iz čak 145 država svijeta. Na sajmu se održalo preko 50 foruma i predavanja, a brojka izlagača je na impozantnih 1.740 tvrtki iz 42 države.

Ispod članka pogledajte fotografije!


Fotoprilog


Tagovi

Klaster poljomehanizacije SIMA 2015 POD Dežanovac Opruge Dežanovac Sajam u Parizu Poljoprivredni sajam Pariz Nord Villepinte Hidraulika Kutina Željko Erkapić Dubravko Bazina Dubravka Bazina Tatjana Matijašević Medros


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.