Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 24.01.2014. 14:30

Siječanjski sajam vina u Temerinu

Međunarodni siječanjski sajam vina u Tereminu - za sve ljubitelje dobrog vina

Foto: freepik.com
  • 149
  • 12
  • 0

Već 17-tu godinu zaredom u Temerinu se organizira jedan od najvećih vinskih sajmova u Srbiji. Međunarodni siječanjski sajam vina, koji će se održati u Sportskoj dvorani u Temerinu, i ove godine će okupiti brojne vinare i vinska udruženja.

Organizator ove, sada već kultne vinske manifestacije, Društvo prijatelja bašte Temerin, u subotu 25. siječnja 2014. od 11 sati, poziva sve zainteresirane da se uključe u veliku degustaciju vina iz Srbije, Mađarske, Rumunjske i Makedonije.

Predsjednik Društva, gospodin Šandor Šnajder, kaže da ovaj festival vina zapravo počinje Martinjem (11. studenog), kada se kuša mlado vino. Od tog dana Društvo kreće sa promocijom festivala, posjećivanjem drugih manifestacija, događaja, vinskih udruženja, kako bi prikupili što više uzoraka za ocjenjivanje.

Očekuje se da će na festivalu biti izloženo preko 600 uzoraka vina iz četiri zemlje. Na temerinskom festivalu pojavljuju se brojni veliki vinari, ali i oni uistinu mali, koji proizvode simboličnih 300-400 litara vina godišnje.

Prisustvo poznatih i priznatih vinara doprinosi ugledu sajma, ali i njihovoj afirmaciji. Svake godine ovaj Siječanjski sajam vina u Temerinu okupi preko 1.000 posjetitelja koji sa uživanjem, za simboličnu naknadu, mogu degustirati vina.

Foto: freepik.com


Tagovi

Temerin Srbija Sajam vina Šnajder Šandor Vino Vinarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.