Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HACCP radionica
  • 14.11.2013. 09:10

Sigurnost hrane

HACCP radionica o sigurnosti hrane održat će se 19. i 20. studenog 2013. godine u HGK Zagreb

  • 226
  • 17
  • 0

Centar za kvalitetu HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koja se održava 19. i 20. studenog 2013. godine od 10:00 do 16:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, a sve u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom.

Svrha radionice je sudionike upoznati sa zakonodavnim uvjetima u području sigurnosti hrane i pojasniti obveze subjekata u poslovanju s hranom.

U praktičnom dijelu sudionici će biti upoznati sa načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse, a sve u cilju izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima, kao i svim drugim zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provođenju istog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama pa će prema ukazanoj potrebi nakon popunjavanja ove grupe, svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem e-maila ngasparac@hgk.hr, voditeljici HACCP radionice mr.sc. Nevenki Gašparac dr.vet.med. najkasnije do 15.11.2013.

Također, sve potrebne informacije možete dobiti u Centru za kvalitetu tel. 01 4561 551

Photo: eistrainfro.hr


Tagovi

HACCP Radionica HGK Zagreb Sigurnost hrane