Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HACCP radionica
  • 14.11.2013. 09:10

Sigurnost hrane

HACCP radionica o sigurnosti hrane održat će se 19. i 20. studenog 2013. godine u HGK Zagreb

  • 224
  • 17
  • 0

Centar za kvalitetu HGK organizira besplatnu dvodnevnu HACCP radionicu koja se održava 19. i 20. studenog 2013. godine od 10:00 do 16:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, a sve u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom.

Svrha radionice je sudionike upoznati sa zakonodavnim uvjetima u području sigurnosti hrane i pojasniti obveze subjekata u poslovanju s hranom.

U praktičnom dijelu sudionici će biti upoznati sa načinima udovoljavanja zakonodavnim uvjetima, praktičnim primjerima iz prakse, a sve u cilju izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica je besplatna, a namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima, kao i svim drugim zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provođenju istog zakonodavnog okvira u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

Rad se odvija u manjim grupama pa će prema ukazanoj potrebi nakon popunjavanja ove grupe, svi prijavljeni biti obaviješteni o datumu održavanja sljedeće HACCP radionice.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem e-maila ngasparac@hgk.hr, voditeljici HACCP radionice mr.sc. Nevenki Gašparac dr.vet.med. najkasnije do 15.11.2013.

Također, sve potrebne informacije možete dobiti u Centru za kvalitetu tel. 01 4561 551

Photo: eistrainfro.hr


Tagovi

HACCP Radionica HGK Zagreb Sigurnost hrane

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]