Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar
  • 07.05.2014. 09:00

Seminar o nusproizvodima životinjskog podrijetla

U prostorijama ŽK Virovitice u četvrtak će se održati seminar na temu zbrinjavanja nusproizvoda životinjskog podrijetla

Foto: freedigitalphotos.net
  • 121
  • 5
  • 0

Županijska komora Virovitica, u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK i Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede, organizira seminar pod nazivom "Nusproizvodi životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi", u četvrtak, 8. svibnja 2014. godine s početkom u 11 sati u prostorijama ŽK Virovitica.

Na seminaru će se pojasniti svi zakonski propisi koji se odnose na zbrinjavanje bivše hrane životinjskog podrijetla, kao što su meso, sirova riba, mlijeko i mliječni proizvodi, hrana s oštećenom ambalažom, ugostiteljski otpad i drugi nusproizvodi životinjskog podrijetla koji nastaju u objektima koji proizvode, prerađuju ili distribuiraju hranu.

Predavač će biti Vlatka Tomašić, dr. vet. med. iz Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede. Seminar je besplatan, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom koji posluju s nusproizvodima životinjskog podrijetla koji nisu za prehranu ljudi te ostalim zainteresiranim stranama.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Virovitica HGK Vlatka Tomašić Seminar Nusproizvodi Životinjsko podrijetlo Meso Mlijeko Vlatka Tomašić


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]