• Seminar za potrošače
  • 10.10.2016. 18:45

Seminar o informiranju potrošača o hrani

JS Hamilton Croatia organizira seminar o Zakonu o informiranju potrošača o hrani, 27. listopada 2016. godine u Zagrebu.

Foto: bethrosengard/pixabay.com
  • 1.543
  • 145
  • 0

JS Hamilton Croatia organizira seminar o Zakonu o informiranju potrošača o hrani, povodom stupanja na snagu odredbe o obveznom navođenju nutritivne deklaracije temeljem Uredbe (EU) o informiranju potrošača o hrani. Seminar će biti održan 27. listopada 2016. godine u 11 sati u konferencijskoj sali VMD Grupe, Strojarska cesta 22, Zagreb.

Direktorica JS Hamilton Croatia, gospođa Ivana Maršan Jukić kratko će prezentirati laboratorij koji je u ožujku postao dio velike europske grupacije laboratorija JS Hamilton International, te koji je odnedavno otvorio vrata ureda u Zagrebu, a uskoro počinje poslovati i ured u Rijeci.

Hrana koja nije označena obveznim informacijama o hrani ne smije se nalaziti na tržištu!

O sadržaju, izračunu i prezentiranju nutritivne deklaracije govorit će Tanja Iveković, dipl.ing., voditelj Odjela za opće označavanje hrane, u Upravi kvalitete hrane i fitosanitarne politike Ministarstva poljoprivrede, nakon čega će uslijediti rasprava i pitanja sudionika.

Seminar je za sve sudionike besplatan, a broj mjesta ograničen. Prijave se primaju na email: zadar@hamilton.com.pl ili tel: 095/463-2093, kontakt osoba je Lana Šunić, pomoćnica direktora.

Foto: bethrosengard/pixabay.com


Tagovi

Seminar Zagreb Zakon Potrošači Hrana JS Hamilton


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!