• E-nabava
  • 04.11.2015. 08:20

Seminar o E-nabavi u Županijskoj komori Karlovac

Seminar o E-nabavi u Županijskoj komori Karlovac održat će se 3. prosinca 2015.

  • 73
  • 6
  • 0

U Županijskoj komori Karlovac održat će se seminar o E-nabavi, 3. prosinca s početkom u 9.00 sati. E-nabava podrazumijeva sustav javne nabave koji se temelji na primjeni elektroničkih sredstava komunikacije prilikom postupaka javne nabave i uključuje uvođenje elektroničkih alata u svrhu potpore različitim fazama njena procesa. E-nabava provodi se u skladu sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o javnoj nabavi (NN 83/2013).

Vlada Republike Hrvatske u svibnju 2013. godine donijela je Strategiju razvoja elektroničke javne nabave u Republici Hrvatskoj 2013. - 2016. (NN 54/13) koja potiče i određuje postupno uvođenje elektroničke javne nabave za određene skupine naručitelja.

Obnavljanje certifikata javne nabave

Certifikati za područje javne nabave izdaju se na temelju završenog specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave, a obnavljaju se na temelju redovitog usavršavanja. Radionica je dio programa redovitog usavršavanja te uz povećanje kompetencija polaznika omogućuje polaznicima obnavljanje certifikata u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave (NN 06/2012 i 125/14) i namijenjena je naručiteljima u procesu javne nabave.

Seminar se organizira u suradnji s tvrtkom Lureti j.d.o.o., a predavač je Katarina Depope Radman, nacionalna stručnjakinja za javnu nabavu, akreditirana provoditeljica projekta u dijelu pripreme, provedbe i ostvarenja postupka javne nabave, trenerica i specijalistica u sustavu javne nabave.

Naknada za sudjelovanje iznosi 850,00 kn po polazniku. Uz prijavu je potrebno priložiti i potvrdu o uplaćenoj kotizaciji. Poziv, raspored radionice i prijavnicu pronaći ćete u pratećim dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

E-nabava RH Županijska komora Karlovac Javna nabava Certifikat Elektronički alati Lureti jdoo


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Preventiva za ptičju gripu ili?