Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar
  • 26.09.2017. 20:00

Seminar "Jedi lokalno, misli globalno"

Udruga Žmergo organizira prvi nacionalni seminar o globalnom obrazovanju namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima!

Foto: go_see/pixabay.com
  • 335
  • 14
  • 0

Udruga Žmergo organizira prvi nacionalni seminar o globalnom obrazovanju namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima pod nazivom "Jedi lokalno, misli globalno!". Jednodnevni seminar održat će se u petak, 13. listopada 2017. godine u Opatiji (Grand hotel 4 opatijska cvijeta) s početkom u 9.30 sati, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Seminar je prilika da se na jednom mjestu okupe učitelji, nastavnici, profesori, stručni suradnici, ali i nenastavno osoblje osnovnih i srednjih škola prvenstveno uključenih u projekt EAThink2015 - Jedi lokalno, misli globalno koji su sudjelovanjem u projektu imali prilike provoditi aktivnosti globalnog obrazovanjau školama, ali i svim onima koji su zainteresirani za provedbu aktivnosti globalnog obrazovanja s učenicima.

Važnost uloge hrane

Pored iskusnih stručnjaka u području obrazovnih politika i sveučilišni profesora kao govornika, seminar će biti prostor za razmjenu primjera dobre prakse i iskustava EAThink učitelja u globalnom obrazovanju s ciljem objedinjavanja novih spoznaja u području globalnog obrazovanja, s posebnim naglaskom na ulogu hrane te odgoja globalnih građanina, kao i za povezivanje, umrežavanje i osnaživanje nastavnika za daljnju provedbu aktivnosti globalnog obrazovanja u školama koje su uključene u projekt te one koje se žele uključiti i iste provoditi.

Prisutnima će biti predstavljen i priručnik globalnog obrazovanja za nastavnike, a svaki sudionik dobit će besplatan primjerak priručnika.

Prijave na seminar otvorene su do 08. listopada 2017., a možete se prijaviti ovdje.

Odabrani sudionici bit će obaviješteni na vrijeme, u ponedjeljak 9.10.2017. e-mailom na koji će im biti poslan i program seminara. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a Udruga će odabranim sudionicima iz udaljenih mjesta refundirati putne troškove (sukladno uputama i prema prethodnom dogovoru s organizatorom). Sudjelovanjem na seminaru, sudionici dobivaju predavanja kvalitetnih stručnjaka iz područja globalnog obrazovanja, osigurane pauze za osvježenja i ručak tijekom trajanja seminara, dodatne materijale, priručnik globalnog obrazovanja za nastavnike, potvrdu o sudjelovanju.

Sva pitanja i informacije dostupne na 051/271-459 i eathink.zmergo@gmail.com

Foto: go_see/pixabay.com


Tagovi

Seminar EAThink2015 Opatija 2017 Prijava Globalno obrazpvanje Hrana Nastavnici Školstvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)