AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Seminar "Jedi lokalno, misli globalno"

Seminar "Jedi lokalno, misli globalno"

Seminar

Seminar "Jedi lokalno, misli globalno"

Datum: 26.09.2017. 20:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Udruga Žmergo organizira prvi nacionalni seminar o globalnom obrazovanju namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima!

Udruga Žmergo organizira prvi nacionalni seminar o globalnom obrazovanju namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima pod nazivom "Jedi lokalno, misli globalno!". Jednodnevni seminar održat će se u petak, 13. listopada 2017. godine u Opatiji (Grand hotel 4 opatijska cvijeta) s početkom u 9.30 sati, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Seminar je prilika da se na jednom mjestu okupe učitelji, nastavnici, profesori, stručni suradnici, ali i nenastavno osoblje osnovnih i srednjih škola prvenstveno uključenih u projekt EAThink2015 - Jedi lokalno, misli globalno koji su sudjelovanjem u projektu imali prilike provoditi aktivnosti globalnog obrazovanjau školama, ali i svim onima koji su zainteresirani za provedbu aktivnosti globalnog obrazovanja s učenicima.

Važnost uloge hrane

Pored iskusnih stručnjaka u području obrazovnih politika i sveučilišni profesora kao govornika, seminar će biti prostor za razmjenu primjera dobre prakse i iskustava EAThink učitelja u globalnom obrazovanju s ciljem objedinjavanja novih spoznaja u području globalnog obrazovanja, s posebnim naglaskom na ulogu hrane te odgoja globalnih građanina, kao i za povezivanje, umrežavanje i osnaživanje nastavnika za daljnju provedbu aktivnosti globalnog obrazovanja u školama koje su uključene u projekt te one koje se žele uključiti i iste provoditi.

Prisutnima će biti predstavljen i priručnik globalnog obrazovanja za nastavnike, a svaki sudionik dobit će besplatan primjerak priručnika.

Prijave na seminar otvorene su do 08. listopada 2017., a možete se prijaviti ovdje.

Odabrani sudionici bit će obaviješteni na vrijeme, u ponedjeljak 9.10.2017. e-mailom na koji će im biti poslan i program seminara. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a Udruga će odabranim sudionicima iz udaljenih mjesta refundirati putne troškove (sukladno uputama i prema prethodnom dogovoru s organizatorom). Sudjelovanjem na seminaru, sudionici dobivaju predavanja kvalitetnih stručnjaka iz područja globalnog obrazovanja, osigurane pauze za osvježenja i ručak tijekom trajanja seminara, dodatne materijale, priručnik globalnog obrazovanja za nastavnike, potvrdu o sudjelovanju.

Sva pitanja i informacije dostupne na 051/271-459 i eathink.zmergo@gmail.com

Foto: go_see/pixabay.com

Broj pregleda članka: 262; Uspješnost članka: 25.1

Tagovi: Hrana, Seminar, Opatija, Prijava, 2017, EAThink2015, Globalno obrazpvanje, Nastavnici, Školstvo

Ključne riječi članka: seminar, jedi, lokalno, misli, globalno, obrazovanja, globalnog, seminar, aktivnosti, globalno, lokalno, misli, globalnog obrazovanja, aktivnosti globalnog, misli globalno, lokalno misli, lokalno misli globalno, priručnik globalnog obrazovanja, aktivnosti globalnog obrazovanja, provedbu aktivnosti globalnog, jedi lokalno misli


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!