Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biodinamika
  • 05.01.2016. 08:55

Seminar biodinamičke poljoprivrede u Osijeku!

Osječki Permakulturni Aktivisti (Udruga Ospera) i OPG Iličić pozivaju Vas na dvodnevni seminar Biodinamičke poljoprivrede u Osijeku 16. i 17. siječnja 2016.

  • 367
  • 48
  • 0

Osječki Permakulturni Aktivisti (Udruga Ospera) i OPG Iličić pozivaju Vas na dvodnevni seminar Biodinamičke poljoprivrede u Osijeku 16. i 17. siječnja 2016.

Program seminara obuhvaća uvod u biodinamičke metode, specifičnosti biodinamičke metode, vodotopivost nutrijenata i važnost humusa, biodinamičke pripravke i njihovo djelovanje, dinamizaciju pripravaka.

Polaznici će imati priliku naučiti što je mjesečev kalendar i kako ga koristiti, razumijevati i koristiti kozmičke ritmove pri organizaciji radova na imanju te o utjecaju biodinamičke metode na tlo, ulozi zelene gnojidbe u razvoju tla, alatima i mehanizaciji u biodinamičkoj poljoprivedi, čajevi i biljni pripravci, komparacija uzoraka zemlje - razumijevanje strukture tla.

Cijena seminara je 150,00 kn (uključena mala zakuska za oba dana i potvrda o završenom seminaru). Seminar će se održati u prostoru gradske četvrti Gornji grad na adresi Trg Lava Mirskog 1 (iza HNK).

Prijave traju do 14.01.2016., a prijaviti se možete na e-mail: ospera.osijek@gmail.com, kontakt brojeve: 098/882-015 (Juraj), 099/670-55-63 (Matej).


Tagovi

Biodinamička poljoprivreda Ospera OPG Iličić Mjesečev kalendar Zelena gnojidba


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]