Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biodinamika
  • 05.01.2016. 08:55

Seminar biodinamičke poljoprivrede u Osijeku!

Osječki Permakulturni Aktivisti (Udruga Ospera) i OPG Iličić pozivaju Vas na dvodnevni seminar Biodinamičke poljoprivrede u Osijeku 16. i 17. siječnja 2016.

  • 355
  • 48
  • 0

Osječki Permakulturni Aktivisti (Udruga Ospera) i OPG Iličić pozivaju Vas na dvodnevni seminar Biodinamičke poljoprivrede u Osijeku 16. i 17. siječnja 2016.

Program seminara obuhvaća uvod u biodinamičke metode, specifičnosti biodinamičke metode, vodotopivost nutrijenata i važnost humusa, biodinamičke pripravke i njihovo djelovanje, dinamizaciju pripravaka.

Polaznici će imati priliku naučiti što je mjesečev kalendar i kako ga koristiti, razumijevati i koristiti kozmičke ritmove pri organizaciji radova na imanju te o utjecaju biodinamičke metode na tlo, ulozi zelene gnojidbe u razvoju tla, alatima i mehanizaciji u biodinamičkoj poljoprivedi, čajevi i biljni pripravci, komparacija uzoraka zemlje - razumijevanje strukture tla.

Cijena seminara je 150,00 kn (uključena mala zakuska za oba dana i potvrda o završenom seminaru). Seminar će se održati u prostoru gradske četvrti Gornji grad na adresi Trg Lava Mirskog 1 (iza HNK).

Prijave traju do 14.01.2016., a prijaviti se možete na e-mail: ospera.osijek@gmail.com, kontakt brojeve: 098/882-015 (Juraj), 099/670-55-63 (Matej).


Tagovi

Biodinamička poljoprivreda Ospera OPG Iličić Mjesečev kalendar Zelena gnojidba


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Danas je na prostorima zagrebačkog velesajma otvoren Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije #CroAgro te sajmovi hrane i zdravog življenja kojem je zemlja partner Indija, najmnogoljudnija zemlja svijeta, a koji će od 30.... Više [+]