• Biljna zaštita
  • 02.01.2016. 16:15

Seminar biljne zaštite u Opatiji po 60. put!

Tradicionalni godišnji susret fitomedicinara, 60. Seminar biljne zaštite, održat će se u Opatiji od 9. do 12. veljače 2016. godine.

  • 909
  • 95
  • 0

Tradicionalni godišnji susret fitomedicinara - 60. Seminar biljne zaštite, održat će se u Opatiji u prostorima hotela 4 Opatijska cvijeta od 9. do 12. veljače 2016. godine.

I ove godine organizira ga Hrvatsko društvo biljne zaštite u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu. "Nadamo se da ćete u svom rasporedu zabilježiti vrijeme i mjesto ovog događanja te Vas molimo da se pravovremeno prijavite na Seminar", poručuju organizatori.

Program će donijeti novosti iz biljnog zdravstva i aktualne teme iz područja zaštite bilja.

Seminar je jedinstveno mjesto na kojem se okuplja najveći broj stručnjaka naše struke, pa je prigoda da se vidite, susretnete i porazgovarate s kolegama i prijateljima iz domovine i regije te razmijenite stručna iskustva. Tu je istovremeno idealno mjesto razgovora i dogovora s poslovnim partnerima, kažu iz Društva za biljnu zaštitu.


Tagovi

Opatija Biljna zaštita Seminar


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Danas je #digitalizacija poljoprivrednog sektora izuzetno važna. Kako ubrzati transformaciju poljopr... Pročitaj cijelu bilješku »