Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sedlić
  • 29.08.2017. 12:00

Sedlić i ove godine na sajmu u Gudovcu!

Tvrtka Sedlić d.o.o. i ove godine će prezentirati svoje proizvode i usluge na 25.Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu. S ponosom ističu kako su i ove godine Sponzori hranidbene stoke Bjelovarskog sajma

  • 1.076
  • 124
  • 0

Danas tvrtka Sedlić d.o.o. nudi kupcima krmne smjese za sve vrste životinja iz vlastite proizvodnje, kao i pakirane sačme uljarica, žitarice i ostale komponente za ishranu životinja.

Sedlić d.o.o. je osnovana 2000. godine kao mala obiteljska tvrtka za poljoprivrednu proizvodnju, čija je primarna djelatnost bila uzgoj tovnih svinja i proizvodnja hrane za životinje na vlastitim poljoprivrednim površinama i u vlastitom proizvodnom pogonu. U mješaoni stočne hrane proizvodila se krmna smjesa za vlastite potrebe, a višak se prodavao u lokalnoj zajednici putem maloprodajne trgovine.

Predani rad omogućio je uspješan rast i razvoj tvrtke

Kako je potražnja za pakiranim proizvedenim krmnim smjesama rasla, tako se i tvrtka razvijala u tom smjeru, povećavajući proizvodne kapacitete i proširujući asortiman ponude. Paralelno su se razvijali i prodajni kanali, otvaranje još jedne maloprodajne trgovine i unaprijeđivanjem kanala veleprodaje.

Uspješan rast i razvoj tvrtke kroz godine omogućio je stvaranje sestrinskih tvrtki specijaliziranih za promet žitaricama, uljaricama i ostalom hranom za životinje na domaćem i inozemnom tržištu, transport i veterinarske usluge.

  • Kapaciteti silosa 48.000 t
  • Skladišni kapaciteti gotovih proizvoda 9.600t godišnje
  • Prodajni i proizvodni pogoni su smješteni u Bereku (MSH), a u Bjelovaru se nalazi izdvojeni pogon gdje se odvija dio proizvodnje
Uspješan razvoj omogućio im je stvaranje specijaliziranih sestrinskih tvrtki

Sedlić d.o.o. nudi sušenje, skladištenje, otkup i prodaju žitarica i uljarica tokom cijele godine. Uskladištena roba se čuva po najvišim tehnološkim i higijenskih standardima u svrhu očuvanja visoke kvalitete proizvoda. Hranidbena i higijenska ispravnost uskladištenih proizvoda redovito se kontroliraju putem vlastitih mjernih uređaja i ovlaštenih državnih laboratorija.

Otkup ratarskih proizvoda moguć tijekom cijele godine

Ratari mogu prodati svoje proizvodne viškove tvrtki Sedlić tokom cijele godine u objekt Silosi Prerada u Bjelovaru. U sezoni žetve pojedinih kultura otvaraju se još otkupna mjesta na lokacijama Berek, Nova Rača i Veliki Grđevac.

Rad po načelima dobre poslovne (ISO 9001) i higijenske prakse (HACCP) korisnicima jamči kvalitetan i siguran proizvod.

Bogat asortiman u maloprodajnim trgovinama

Maloprodajne trgovine tvrtke Sedlić nude bogat izbor raznovrsnih proizvoda za ishranu životinja; krmne smjese iz vlastite proizvodnje, uvrećane sačme uljarica, uvrećane žitarice, mikrokoponente i hranu za kućne ljubimce.
Pored toga kupci mogu izabrati sve potrebno iz raznovrsne ponude alata, oruđa i opreme za domaćinstvo, okućnicu, vrt, voćnjak, vinograd i farmu.

Asortiman

  • krmne smjese iz vlastite proizvodnje
  • uvrećane sačme uljarica
  • uvrećane žitarice
  • mikrokoponente
  • hrana za kućne ljubimce

Sponzori na 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Tvrtka Sedlić d.o.o. i ove godine će prezentirati svoje proizvode i usluge na 25.Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu. S ponosom ističu kako su i ove godine Sponzori hranidbene stoke Bjelovarskog sajma, te pozivaju sve da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličaju tradicionalnu sajamsku manifestaciju koja će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac, u terminu od 08. - 10.9. 2017. godine.


Tagovi

Krmne smjese Ishrana životinja Silosi Sušenje Skladištenje Otkup Žitarica Uljarica Sponzor


Partner

Sedlić d.o.o.

Berek 54, 43232 Berek, Hrvatska
tel: +385 43 222 202, fax: +385 43 548 904, e-mail: info@sedlic.hr web: http://www.sedlic.hr/