AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Sedlić i ove godine na sajmu u Gudovcu!

Sedlić i ove godine na sajmu u Gudovcu!

Sedlić

Sedlić i ove godine na sajmu u Gudovcu!

Datum: 29.08.2017. 12:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja, Stočarstvo

Tvrtka Sedlić d.o.o. i ove godine će prezentirati svoje proizvode i usluge na 25.Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu. S ponosom ističu kako su i ove godine Sponzori hranidbene stoke Bjelovarskog sajma

Danas tvrtka Sedlić d.o.o. nudi kupcima krmne smjese za sve vrste životinja iz vlastite proizvodnje, kao i pakirane sačme uljarica, žitarice i ostale komponente za ishranu životinja.

Sedlić d.o.o. je osnovana 2000. godine kao mala obiteljska tvrtka za poljoprivrednu proizvodnju, čija je primarna djelatnost bila uzgoj tovnih svinja i proizvodnja hrane za životinje na vlastitim poljoprivrednim površinama i u vlastitom proizvodnom pogonu. U mješaoni stočne hrane proizvodila se krmna smjesa za vlastite potrebe, a višak se prodavao u lokalnoj zajednici putem maloprodajne trgovine.

Predani rad omogućio je uspješan rast i razvoj tvrtke

Kako je potražnja za pakiranim proizvedenim krmnim smjesama rasla, tako se i tvrtka razvijala u tom smjeru, povećavajući proizvodne kapacitete i proširujući asortiman ponude. Paralelno su se razvijali i prodajni kanali, otvaranje još jedne maloprodajne trgovine i unaprijeđivanjem kanala veleprodaje.

Uspješan rast i razvoj tvrtke kroz godine omogućio je stvaranje sestrinskih tvrtki specijaliziranih za promet žitaricama, uljaricama i ostalom hranom za životinje na domaćem i inozemnom tržištu, transport i veterinarske usluge.

  • Kapaciteti silosa 48.000 t
  • Skladišni kapaciteti gotovih proizvoda 9.600t godišnje
  • Prodajni i proizvodni pogoni su smješteni u Bereku (MSH), a u Bjelovaru se nalazi izdvojeni pogon gdje se odvija dio proizvodnje


Uspješan razvoj omogućio im je stvaranje specijaliziranih sestrinskih tvrtki

Sedlić d.o.o. nudi sušenje, skladištenje, otkup i prodaju žitarica i uljarica tokom cijele godine. Uskladištena roba se čuva po najvišim tehnološkim i higijenskih standardima u svrhu očuvanja visoke kvalitete proizvoda. Hranidbena i higijenska ispravnost uskladištenih proizvoda redovito se kontroliraju putem vlastitih mjernih uređaja i ovlaštenih državnih laboratorija.

Otkup ratarskih proizvoda moguć tijekom cijele godine

Ratari mogu prodati svoje proizvodne viškove tvrtki Sedlić tokom cijele godine u objekt Silosi Prerada u Bjelovaru. U sezoni žetve pojedinih kultura otvaraju se još otkupna mjesta na lokacijama Berek, Nova Rača i Veliki Grđevac.

Rad po načelima dobre poslovne (ISO 9001) i higijenske prakse (HACCP) korisnicima jamči kvalitetan i siguran proizvod.

Bogat asortiman u maloprodajnim trgovinama

Maloprodajne trgovine tvrtke Sedlić nude bogat izbor raznovrsnih proizvoda za ishranu životinja; krmne smjese iz vlastite proizvodnje, uvrećane sačme uljarica, uvrećane žitarice, mikrokoponente i hranu za kućne ljubimce.
Pored toga kupci mogu izabrati sve potrebno iz raznovrsne ponude alata, oruđa i opreme za domaćinstvo, okućnicu, vrt, voćnjak, vinograd i farmu.

Asortiman

  • krmne smjese iz vlastite proizvodnje
  • uvrećane sačme uljarica
  • uvrećane žitarice
  • mikrokoponente
  • hrana za kućne ljubimce

Sponzori na 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Tvrtka Sedlić d.o.o. i ove godine će prezentirati svoje proizvode i usluge na 25.Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu. S ponosom ističu kako su i ove godine Sponzori hranidbene stoke Bjelovarskog sajma, te pozivaju sve da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličaju tradicionalnu sajamsku manifestaciju koja će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac, u terminu od 08. - 10.9. 2017. godine.


Sedlić d.o.o.

Sponzorirani članak
Sedlić d.o.o.
Berek 54, Berek, Hrvatska
tel: +385 43 222 202
e-mail: info@sedlic.hr , web: www.sedlic.hr

Broj pregleda članka: 854; Uspješnost članka: 121.7

Tagovi: Otkup, Skladištenje, Ishrana životinja, Sušenje, Žitarica, Uljarica, Silosi, Krmne smjese, sponzor

Ključne riječi članka: sedlic, i, ove, godine, na, sajmu, u, gudovcu, godine, sedlić, proizvoda, uljarica, vlastite, proizvodnje, uvrećane, tvrtka, asortiman, tvrtke, tvrtki, cijele, razvoj, maloprodajne, smjese, krmne, sačme, žitarice, omogućio, trgovine, uspješan, cijele godine, maloprodajne trgovine, sačme uljarica, vlastite proizvodnje, krmne smjese, uljarica uvrećane žitarice, uvrećane žitarice mikrokoponente, sačme uljarica uvrećane, uvrećane sačme uljarica, vlastite proizvodnje uvrećane, proizvodnje uvrećane sačme, tokom cijele godine