Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uzgoj goveda
  • 14.01.2016. 14:30

Savjetovanje za uzgajivače goveda

28. i 29. siječnja 2016. u Ivanić Gradu održava se XI. Savjetovanje za uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjih uzgajivačkih saveza.

  • 372
  • 53
  • 0

28. i 29. siječnja 2016. godine u Ivanić Gradu (Hotel Sport, Etanska cesta 4, u 10 sati) održava se XI. Savjetovanje za uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjih uzgajivačkih saveza.

Savjetovanje je dvodnevna edukacija namijenjena uzgajivačima goveda.

Selekcija i tehnologija proizvodnje

Teme ovogodišnjeg savjetovanja obuhvatiti će područje selekcije u govedarstvu, držanje, hranidbe, proizvodnje i kvalitete stočarskih proizvoda, zdravstvene zaštite i preventive, tehnologije proizvodnje i čuvanja stočne hrane, odnosno svih čimbenika ključnih za uspjeh i razvoj govedarske proizvodnje.

EU stanje tržišta goveđeg mlijeka i mesa

Gost predavač iz Austrije govorit će o stanju tamošnjeg tržišta goveđeg mlijeka i mesa. Domaći stručnjaci s Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka te stručnjaci iz Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske poljoprivredne agencije i Savjetodavne službe, prezentirat će aktualne teme kao što su natječaji iz programa ruralnog razvoja, mjere kontrole bolesti plavog jezika u 2015. i 2016. godini i mnoge druge.

Hrvatska poljoprivredna agencija zajedno sa Središnjim uzgajivačkim savezima, organizacijom savjetovanja nastoji informirati i educirati uzgajivače goveda te potaknuti razvoj govedarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj.

Prijavnica i program savjetodavanja dostupni su ispod teksta.


Povezana stočna vrsta

Govedarstvo

Govedarstvo

Govedarska proizvodnja uključuje uzgoj goveda i proizvodnju mesa, odnosno tov te predstavlja značajnu granu stočarstva Republike Hrvatske. Prema podatcima Hrvatske poljoprivredne... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Govedarstvo HPA Edukacija Stočna hrana Goveda Ivanić Grad Savjetovanje uzgajivača Stočarski proizvodi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]