Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje svinjogojaca
  • 17.05.2016. 12:30

Savjetovanje svinjogojaca u Belom Manastiru!

Hrvatska poljoprivredna agencija vas poziva na 12. savjetovanje uzgajivača svinja u Hotelu Patria, Beli Manastir, 09. i 10. lipnja 2016. godine.

  • 1.129
  • 135
  • 0

Hrvatska poljoprivredna agencija vas poziva na 12. savjetovanje uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj u Hotelu Patria, Beli Manastir, 09. i 10. lipnja 2016. godine.

Program započinje u četvrtak, 09. lipnja 2016. godine u 8 sati registracijom sudionika, zatim slijedi otvaranje savjetovanja i pozdravna riječ organizatora.

Nakon toga uslijedit će niz stručnih predavanja o proizvodnji svinjskog mesa, reprodukciji svinja, hranidbi, promociji te razvoju svinjogojske proizvodnje u Republici Hrvatskoj. Nakon predavanja, uslijedit će svečana večera s početkom u 20 sati.

U petak, 10. lipnja 2016., nastavit će se savjetovanje o uzgoju svinja, a među brojnim izlagačima bit će i doc.dr.sc. Vladimir Margeta, koji će govoriti o održivom modelu hrvatskog svinjogojstva, a savjetovanje će zatvoriti Ranka Šimić, s temom Zaštita svinja na farmama.

Cijeli program, uvjete smještaja sudionika i prijavnicu za sudjelovanje možete pogledati u dokumentima ispod teksta.

Foto: 7854/pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Savjetovanje HPA Hotel Patria Beli Manastir Uzgoj svinja Svinjogojci


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.