Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 28.02.2014. 09:00

Sarajevo vino fest 2014.

Povezivati lokalnu gastronomiju i vina, promovirati vinsku industriju te turističku i ugostiteljsku ponudu BiH ideja je organizatora manifestacije

  • 211
  • 17
  • 0

7. Međunarodni festival vina i gastronomije - Sarajevo vino fest 2014., održavat će se 4. i 5. ožujka ove godine u vremenu od 17 do 22 sata, u hotelu Bosnia u Sarajevu, na adresi Ulica Kulovića 9.

Manifestacija je to koja svake godine privlači velik interes domaćih i stranih izlagača vina, kao i proizvođača pekarske, mljekarske i mesne industrije. Organizatori očekuju da će na manifestaciji nastupiti preko 80 izlagača. Više od 2.000 posjetitelja uživat će u bogatoj vinskoj i gastro ponudi te posebno osmišljenim vinskim radionicama vođenih vrhunskim somelijerima i enolozima.

Osim regionalnih vina, ove godine će na Festivalu biti predstavljena vina i vinarije iz Španjolske, Portugala, Francuske, Italije i dalekog Novog Zelanda. Svake godine, već tradicionalno, na festivalu sudjeluju i posebni gosti - istaknuti vinari i degustatori, novinari uključeni u svijet vina, kao i velik broj predstavnika medija.

Cilj festivala je promocija vinske industrije i kulture vina, turizma i ugostiteljstva, proširenje gastro ponude Bosne i Hercegovine, kao i promjena imidža BiH, u promociji i razvoju sajamskog i festivalskog turizma.


Tagovi

Sarajevo vino fest Festival vina BiH Vinarstvo Gastronomija Turizam Ugostiteljstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.