Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 08.07.2015. 14:00

Samson u Lipovcu kod Suhopolja

Na farmi obitelji Litrić u radu cisterna i razbacivač krutog gnoja.

  • 448
  • 68
  • 0

Na farmi Litrić Zvonka u Lipovcu kod Suhopolja bit će održana prezentacija danskih Samson cisterni i razbacivača krutog gnoja. Pozivamo one koje interesira ovaj stroj u radu da se pridruže ovoj prezentaciji u petak, u 14.00 na farmi obitelji Litrić.

U radu će se vidjeti cisterna Samson PG II 20 i prikolica za razbacivanje krutog gnoja, stajnjaka, ali i humusa, silaže, pepela, karbokalka i sličnih materijala. Radi se o tipu SP11.

Poziv na prezentaciju cisterni i prikolica za rješavanje gnoja

Pokretni pod u Samsonovim rasipačima pokriva 95% ukupne površine poda u sanduku. 32 mm visoki u L oblikovani sakupljači se uvijek brinu za to da je pogon materijala u sanduku ravnomjeran. Sakupljači podižu lanac koji je na taj način konstantno bez kontakta s podom, te se na taj način lanci minimalno troše. Ovi rasipači posjeduju bez stupnjevansku regulaciju brzine pokretnog poda, koja time jamči precizno doziranje.

PG cisterne za tekući gnoj tretiraju zemljište s krilom 24m radnog zahvata s ADS-om (antikapajući sistem). Samson nudi krila za tretiranje od 12 do 28m radnog zahvata, a mogućnost tretiranja je s različitim radnim zahvatom. Nude se i PG cisterne za osoku s kultivatorskim inkorporatorom (7,5m).

Samson također nudi inkorporatore s jednim ili dva diska i to u verzijama od šest, te osam metara radnog zahvata. Ova koja će biti prikazana na Touru je veličine 20 kubika i to upravo ona za naše svinjogojce najinteresantnija s antikapajućim sistemom u krilima. Ta krila imaju upravljački mehanizam u kabini traktora i slijede konfiguraciju terena.


Tagovi

Samson Csaba Szabo Rasmunsen Danska Francuska Širjan Črnkovci Bizovac Slurry Master OPG Litrić ADS Inkorporatori Prikolica Gnoj Rasipači Razbacivači gnoja


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰