Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam prehrane
  • 18.12.2013. 10:00

Salima 2014.

Hrvatski poljoprivredni proizvođači zablistali su na prošloj Salimi, održanoj 2012. godine. Hoće li isti trend slijediti i na sljedećem sajmu?

  • 324
  • 25
  • 0

Međunarodni sajam prehrane Salima, održava se svake druge godine u Brnu u Češkoj.

Svojim posjetiteljima i izlagačima Salima će ponovno širom otvoriti vrata, od 25. do 28. veljače 2014. godine i to na 196.000 m2 u 14 hala.

Prošli sajam, održan 2012. godine može se pohvaliti sa više od 1.000 izlagača iz 30 zemalja i gotovo 100.000 posjeditelja iz 60 zemalja.

U okviru ovog sajma održavaju se i drugi međunarodni specijalizirani sajmovi:

  • MBK - Sajam mlinarstva, pekarstva i konditorske industrije
  • Inteco - Sajam opreme za trgovine, hotele i catering
  • Vinex - Sajam vina
  • Embax - Sajam ambalaže i opreme za pakiranje

Na prošlom sajmu, u organizaciji Županijske komore Virovitice, Ministarstva poljoprivrede RH, Sektora za trgovinu HGK, prezentirano je hrvatsko gospodarstvo, kao i tvrtke iz hrvatske poljoprivredno-prehrambene industrije.

Na sajmu se predstavilo 25 hrvatskih izlagača, od kojih je njih 13 s područja Virovitičko-podravske županije, 11 s područja Splitsko-dalmatinske županije i 1 izlagač s područja Krapinsko-zagorske županije.

Najveći interes posjetitelja iskazan je za konzervirano voće i povrće poduzeća Eurovoće iz Orahovice, za čajeve i ljekovito bilje tvrtki Poison city Otrovanec i Spider grupe - Herbarium iz Pitomače, kao i za šećer Viro Tvornice šećera iz Virovitice. Traženo je bilo i maslinovo ulje iz uljare Bilaja iz Marine.

Više informacija možete saznati na: www.bvv.cz

Photo: hgk.hr


Tagovi

Salima Brno Češka Sajam prehrane Vinex Eurovoće Viro šećer Bilaja


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]