Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam županija
  • 17.09.2013. 12:20

Sajam županija

Jedinstven projekt i doživljaj hrvatskog poslovnog i kulturnog identiteta - Sajam županija

  • 291
  • 24
  • 0

Zagrebački velesajam organizira izuzetno poseban, jedinstven projekt i doživljaj hrvatskog poslovnog i kulturnog identiteta, Sajam županija. To je ujedno i jedino mjesto na kojem je prikazan hrvatski potencijal kroz nastup svih županija i gdje je osviještena nacionalna politika razvitka poduzetništva i obrtništva, poljoprivrede i turizma, gdje se potiče optimističan i stimulativan ulazak u poslovnu godinu te se radi na prepoznatljivom otvaranju Hrvatske s identitetom prema EU.

Tema Sajma županija 2013 je hrvatski proizvod na tržištu Europske unije. U planu je gospodarsko-poslovna prezentacija gdje će županije istaknuti gospodarske subjekte koji vuku naprijed. U program izlaganja ulazi sve što pojedina županija želi prezentirati, kao izbor iz svoje najkvalitetnije ponude s područja proizvodnje proizvoda i usluga. Također, prikaz povijesnog, etnografskog, kulturnog, tradicijskog sadržaja i prirodnih ljepota sastavni su dio izložbenog programa.

Održat će se i "Svi zaJedno - hrvatsko naj", prezentacija kulturno-turističkog potencijala hrvatske baštine kroz glazbeno- scenske, plesne, etno modne i sportske programe, tradicijske zanate i običaje i ponudu suvenira.

Cilj Sajma županija je upoznati posjetitelje sa specifičnostima svake županije. Posjetitelji će imati prigodu doživjeti dio atmosfere i aktivno sudjelovati u najatraktivnijim turističkim manifestacijama iz različitih županija. Nagradne igre, natjecanja i radionice za posjetitelje, jedinstvena su mogućnost za isprobavanje etno i gastro blaga iz svih 20 hrvatskih županija.

Poslovni skup - susret svih župana i predstavnika Vlade Republike Hrvatske, temeljit će se na aktualnim temama značajnima za regionalni razvoj Hrvatske (sinergija programa i financiranja), a dusret sa županima i predstavnicima županija, obrtničkih i gospodarskih komora obilježit će suradnja i mreža najznačajnijih poslovnih aktivnosti.


Tagovi

Sajam županija Hrvatski proizvod Kultura Turizam Potencijal Regionalni razvoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.