Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam zimnice
  • 19.09.2017. 18:00

Sajam zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!

Foto: Pixabay/mstilinovic
  • 619
  • 43
  • 0

Manifestaciju Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koja će se održavati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2017. godine i ove godine organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb.

Cilj manifestacije je promicati hrvatske tradicionalne proizvode i očuvati običaj pripreme zimnice te pomoći malim hrvatskim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište.

Pozivaju stoga zainteresirane da ispune prijavni obrazac i prijave se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda.

Prijave je moguće podnositi do 12:00 sati 22. rujna 2017. godine , a nakon isteka roka za prijavu i provjere svih prijava od strane organizatora, prijavljeni izlagači dobit će informaciju o prihvaćanju ili odbijanju prijave. Prednost pri odabiru imat će oni prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.

Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji. Prijaviti se možete ovdje.

Foto: Pixabay/mstilinovic


Tagovi

Sajam zimnice Zagreb


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]