AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Sajam zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu

Sajam zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu

Sajam zimnice

Sajam zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu

Datum: 19.09.2017. 18:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!

Manifestaciju Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koja će se održavati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2017. godine i ove godine organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb.

Cilj manifestacije je promicati hrvatske tradicionalne proizvode i očuvati običaj pripreme zimnice te pomoći malim hrvatskim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište.

Pozivaju stoga zainteresirane da ispune prijavni obrazac i prijave se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda.

Prijave je moguće podnositi do 12:00 sati 22. rujna 2017. godine , a nakon isteka roka za prijavu i provjere svih prijava od strane organizatora, prijavljeni izlagači dobit će informaciju o prihvaćanju ili odbijanju prijave. Prednost pri odabiru imat će oni prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.

Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji. Prijaviti se možete ovdje.

Foto: Pixabay/mstilinovic

Broj pregleda članka: 553; Uspješnost članka: 41.65

Tagovi: Zagreb, Sajam zimnice

Ključne riječi članka: sajam, zimnice, i, autohtonih, proizvoda, u, zagrebu, proizvoda, zimnice, godine, autohtonih, autohtonih proizvoda


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!