• Sajam zimnice
  • 19.09.2017. 18:00

Sajam zimnice i autohtonih proizvoda u Zagrebu

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!

Foto: Pixabay/mstilinovic
  • 574
  • 43
  • 0

Manifestaciju Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koja će se održavati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2017. godine i ove godine organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb.

Cilj manifestacije je promicati hrvatske tradicionalne proizvode i očuvati običaj pripreme zimnice te pomoći malim hrvatskim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište.

Pozivaju stoga zainteresirane da ispune prijavni obrazac i prijave se za sudjelovanje na ovogodišnjem 3. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda.

Prijave je moguće podnositi do 12:00 sati 22. rujna 2017. godine , a nakon isteka roka za prijavu i provjere svih prijava od strane organizatora, prijavljeni izlagači dobit će informaciju o prihvaćanju ili odbijanju prijave. Prednost pri odabiru imat će oni prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.

Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji. Prijaviti se možete ovdje.

Foto: Pixabay/mstilinovic


Tagovi

Sajam zimnice Zagreb


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi