Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko Las
  • 02.09.2016. 19:30

Sajam šumarstva Eko Las u Poznanu

Od 01. do 03. rujna ove godine, u poljskom gradu Poznanu organiziran je 15. Sajam šumartsva, šumarske industrije i zaštite životne sredine "Eko Las".

  • 1.227
  • 59
  • 0

Od 01. do 03. rujna ove godine, u poljskom gradu Poznanu, bit organiziran je 15. Sajam šumarstva, šumarske industrije i zaštite životne sredine "Eko Las".

Ova manifestacija se održava svake druge godine, a ove godine će prvi put biti organizirana na otvorenom i to na šumskom gospodarstvu "Janov Lubelski" u Poznanju. Za ovogodišnji sajam, prema najavi organizatora, pripremljen je dinamičan program obogaćen brojnim demonstracijama radnih strojeva za sječu drveća, krčenje šuma, sječu i transport drveta.

Demonstracija strojeva u radu na otvorenom

"Eko Las" će biti jedinstvena prilika da posjetitelji dobiju savjete o održavanju i korištenju šuma i sredstava za njihovu zaštitu ili da se informiraju o upotrebi moderne protupožarne zaštite, a najavljene su i demonstracije rada kombajna i drvnih transportera. Vlasnici šumarskih gospodarstva i tvrtki, njihovi radnici, predstavnici državnih šuma, poljoprivrednici, zaposleni u drvnoj industriji, predstavnici državnih i općinskih vlasti, školske grupe, kao i svi oni koji su zainteresirani, pozvani su da sudjeluju u ovom događaju.

"Imajući u vidu razvoj gospodarenja šumama, uključujući i sektore koje se odnose na eksploataciju šuma u istočnoj Poljskoj, ove godine će Janov Lubelski, po prvi put, postati arena za demonstraciju strojeva koji se koriste u šumarskoj industriji", istakao je Jakub Patelka, direktor projekta sajma "Eko Las".

On je dodao da, svake dvije godine, ovaj sajam privlači veliku grupu posjetitelja, a na njemu svoje proizvode izlažu poznate kompanije iz sektora šumarske industrije i šumarstva. To će ove godine biti drugačije, jer će ovoga puta, u prvom planu, biti strojevi za sječu, smještaj i prijevoz drveta.

Izvor: www.ekolas.mtp.pl


Tagovi

Šumarski sajam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]