Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Anfas Food Products
  • 02.02.2017. 19:00

Sajam prehrane i pića u turskoj Antalyji

24. Anfas Food Product, međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića, održat će se od 15. do 18. veljače u Antalyji, u Turskoj.

Foto: Facebook/AnfasFoodProducts
  • 1.157
  • 121
  • 0

24. Međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića Anfas Food products 2017, najveći je i najprestižniji sajam u Antalyji i cijeloj Turskoj. Mjesto je to na kojemu su prošle godine turski proizvođači hrane, ali i 178 međunarodnih tvrtki iz 35 zemalja, izložili svoje proizvode i usluge. Organizatori isto očekuju i ove godine.

Naime, 24. Anfas Food Product održat će se od 15. do 18. veljače u Antalyji i "pokriti" mediteransku hranu i pića, mliječne proizvode, voće i povrće, ambalažu i pekarske proizvode. U okviru sajma održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za poljoprivrednike, bilateralni razgovori sa turskim poljoprivrednicima i posjet proizvodnim postrojenjima.

Foto: Facebook/AnfasFoodProducts


Tagovi

Anfas Food products Međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića Antalyja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]