• Međunarodni sajam
  • 29.06.2016. 14:14

Sajam poljoprivrede u Szentlőrincu

Besplatni izložbeni prostor na poljoprivrednom sajmu u mađarskom Szentlőrincu, osiguran je za mlade poljoprivrednike, članove HUMP-a.

  • 684
  • 34
  • 0

U sklopu poslovne suradnje s Bjelovarskim sajmom koji posluje sa sajmom u Szentlőrincu (Mađarska) članovima Hrvatske Udruge Mladih Poljoprivrednika Agro (HUMP), nudi se mogućnost izlaganja u zajedničkom promidžbenom izložbenom prostoru na njihovom poljoprivrednom sajmu, koji će se održati od 12. do 14. kolovoza 2016. godine.

Prijavite se na vrijeme

Izložbeni prostor nalazi se u zatvorenom prostoru (paviljonu) i za izlagače HUMP-a je potpuno besplatan. Potrebno je tek popuniti prijavni obrazac koji možete pronaći u dokumentu objavljenom ispod teksta.

Dodatne informacije oko navedenog sajma mogu se doznati na njihovoj web stranici bmvk-gazdanapok.eu.

Krajnji rok za prijavu na sajam je do petka, 8. srpnja, no potrebno je, najkasnije do utorka, 5.srpnja javite da li ste zainteresirani, s obzirom da je u srijedu planiran sastanak s predstavnicima sajma u Szentlőrincu te dogovor oko veličine štanda i opremanja zajedničkog štanda.


Dokumenti


Tagovi

Sajam Mađarska Szentlőrinc HUMP


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi