Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 02.11.2016. 15:00

Sajam poljoprivrede Indagra u Rumunjskoj

Sajam ima za cilj promoviranje poljoprivrede Rumunjske, potencijala domaćeg stočarstva, organskih i tradicionalnih proizvoda kao i međunarodno priznatih rumunjskih sorti grožđa i vina.

Foto: Facebook/Indagra Food Romexpo
  • 1.029
  • 104
  • 0

Međunarodni sajam Indagra posvećen je opremi i poljoprivrednim proizvodima, hortikulturi, vinogradarstvu i stočarstvu.

Najveći i najvažniji poljoprivredni događaj u Rumunjskoj, Indagra organizira Romexpo u suradnji sa Poljorivrednom komorom Rumunjske. U 2016. sajam Indagra održava se 21. put od 2. do 6. studenog u Bukureštu.

Sajam je najsveobuhvatniji događaj te vrste u Rumunjskoj. Ima za cilj promoviranje poljoprivrede Rumunjske, potencijala domaćeg stočarstva, organskih i tradicionalnih proizvoda kao i međunarodno priznatih rumunjskih sorti grožđa i vina.

Foto: Facebook/Indagra Food Romexpo


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]