Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 32. Agro Mash Expo
  • 31.12.2013. 10:00

Sajam poljomehanizacije u Budimpešti

Posjetite najveći mađarski poljoprivredni sajam - Agro Mash Expo i AgrargepShow

  • 702
  • 55
  • 0

Preko 200 izlagača na više od 30.000 m2 očekuje sve posjetitelje najvećeg i najuspješnijeg mađarskog poljoprivrednog sajma, koji će se od 29. siječnja do 1. veljače 2014. godine održati na sajmištu Hungexpo u Budimpešti.

Nakon izrazito uspješna četiri dana prošlogodišnjeg sajma, 32. Agro Mash Expo i 4. AgrargepShow ponovno će širom otvoriti vrata svojim posjetiteljima. S godinama je događaj narastao u jednu od najvećih izložbi poljoprivredne mehanizacije svih vremena.

Očekuje se oko 45.000 posjetitelja, što je gotovo 80 % više u odnosu na prošlu godinu.

"Svaki AGROmashEXPO ima posebno značenje za društvo, budući da je to događaj koji svake godine otvara novu poljoprivrednu sezonu“, riječi su Gábora Ganczera, glavnog izvršnog direktora Hungexpo-a.

Paralelno sa ovim sajmom održava se Sajam vrtlarstva, kao i Sajam vinarstvo i vinogradarstvo, koji zajedno privlače oko 50 izlagača.

Natjecanje za izbor traktora godine - Tractor of the Year, osobito je omiljeno među posjetiteljima. U 2013. godini titulu najboljega ponosno je ponio traktor Deutz-Fahr.

Više informacija možete saznati na: www.agromashexpo.hu


Tagovi

Poljoprivredni sajam Budimpešta Poljomehanizacija Gábor Ganczer Agro Mash Expo AgrargepShow Deutz-Fahr


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]