Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Autohtoni proizvodi
  • 24.03.2014. 16:00

Sajam Plodovi Dalmacije 2014.

Domaći autohtoni proizvodi izložit će se u sklopu sajma Plodovi Dalmacije u Dioklecijanovim podrumima u Splitu

Foto: freedigitalphotos.net
  • 352
  • 17
  • 0

Plodovi Dalmacije, tradicionalni sajam domaćih autohtonih proizvoda, održat će se od 17. do 19. svibnja 2014. u Dioklecijanovim podrumima u Splitu.

Iz godine u godinu Plodovi Dalmacije bilježe sve veći broj izlagača, kao i posjetitelja. U sklopu manifestacije mogu se pronaći najraznovrsniji autohtoni proizvodi, od meda, maslinovog ulja, dimljene i sušene ribe, soparnika, pogače od suhih smokava, pršuta, badema, krema i biljnih esencija, vina i rakija, pa sve do suvenira od bračkog kamena, narodnih nošnji, zlatoveza, i to iz svih dijelova Dalmacije.

Manifestacija malim proizvođačima pruža mogućnost prezentiranja i promoviranja pravih izvornih domaćih proizvoda. "Cilj sajma je omogućiti domaćim malim proizvođačima izlaganje vlastitih proizvoda s tradicionalnim, u obitelji čuvanim recepturama, kako bi se suprostavili poplavi uvozne hrane. Sajam omogućuje hrvatskim proizvođačima izlaganje svojih proizvoda koje nisu u mogućnosti izlagati na velikim sajmovima, gdje je cijena najma štanda za većinu malih proizvoðača previsoka", ističu organizatori.

U okviru sajma održava se čitav niz okruglih stolova u sklopu kojih se educiraju mali i mikro poduzetnici, mala obiteljska gospodarstva te zadruge, o aktualnim i budućim projektima i programima nadležnih ministarstava, kao i načinima iskorištavanja sredstava iz fondova Europske unije. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a ulaz je u potpunosti besplatan.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Plodovi Dalmacije Sajam autohtonih proizvoda Med Vino Rakija Riba Maslinovo ulje Pršut Brački kamen Split Dioklecijanovi podrumi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.