Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lovna sezona
  • 27.09.2015. 14:20

Sajam lova, ribolova, prirode i turizma!

Sajam u Varaždinu već je gotovo 20 godina mjesto susreta i ugodnoga druženja zaljubljenika u lov, ribolov i prirodu. Ove godine će se održati od 9. do 11. listopada.

  • 199
  • 14
  • 0

Lovna sezona u Hrvatskoj već tradicionalno počinje na varaždinskom Sajmu lova i ribolova. Dvjestotinjak izlagača svojim prezentacijama proizvoda i edukacijskim programima ovaj specijalizirani sajam čine središnjim hrvatskim događanjem takve vrste.

Štoviše, sajam u Varaždinu već je gotovo 20 godina mjesto susreta i ugodnoga druženja zaljubljenika u lov, ribolov i prirodu. Izložbeno-prodajni program sajma svake je godine popraćen nizom aktivnosti zabavnog i edukativnog karaktera, pa su neizostavni dio programa i stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i radionice. Ove godine će posjetitelji od 9. do 11. listopada moći vidjeti brojne inovacije.

Tijekom tri dana trajanja sajma, organiziraju se brojna događanja stručnog i zabavno-edukativnog karaktera koja privlače brojne posjetitelje (vožnje brodom, prezentacije sokolarenja, kuharska natjecanja itd.). Na sajmu koji je prošle godine posjetilo više od 10 tisuća posjetitelja, a sudjeluju izlagači iz Hrvatske i inozemstva.


Tagovi

Varaždin Međunarodni sajam lova Ribolov Turizam Lovna sezona


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]