Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zdrava hrana
  • 28.01.2014. 16:30

Sajam ljekovitog bilja i zdrave hrane – Podgorica

Zdrav način života promovirat će se u sklopu Sajma ljekovitog bilja i zdrave hrane u Podgorici - Crna Gora

Foto: depositphotos, Shock
  • 396
  • 28
  • 0

U cilju predstavljanja cjelokupne ponude ljekovitog bilja i zdrave hrane dostupne na tržištu Crne Gore, nastao je Sajam ljekovitog bilja i zdrave hrane. U trgovačkom centru "Bazar" u Podgorici, 1. i 2. veljače 2014. godine, brojni izlagači prezentirat će svoje ljekovito bilje, preparate, lijekove, organsku hranu, čajeve, kao i ostale proizvode karakteristične za zdrav način života.

Ovaj sajam prepoznatljiv je po brojnim popratnim aktivnostima, poput savjetovališta, putem kojeg se ljudima ukazuje na značenje zdravog života, s obzirom na stresan i ubrzan tempo života. Isto tako, u okviru medicinskog savjetovališta, djeca i odrasli, imat će mogućnost stupiti u kontakt s liječnicima koji će im pružati zdravstvene savjete.

Kreativne radionice, fitness aktivnosti, "Škola kuhanja zdrave hrane za djecu", crtanje po licu, sve to i još puno više uključuje ovogodišnji program sajma koji se organizira u čast zdravog načina života. Ovaj sajam, uz razne zanimljive programe i zabavu za cijelu obitelj, ima velik potencijal postati tradicijom, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Foto: depositphotos, Shock


Tagovi

Sajam Zdrava hrana Ljekovito bilje Podgorica Crna Gora


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]