Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Interagro 2016
  • 02.08.2016. 19:30

Sajam Interagro 2016 u Bijeljini

A.D. "Grad" poziva vas na 15. Međunarodni poljoprivredni sajam Interagro 2016. od 22. do 24. rujna 2016. godine u Bijeljini.

Foto: adgradbn.com
  • 1.115
  • 109
  • 0

A.D. "Grad" Bijeljina poziva na 15. Međunarodni poljoprivredni sajam INTERAGRO 2016. koji će se održati od 22. do 24. rujna 2016. godine na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, s obzirom da je Općina Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Bogata ponuda alata, hrane, gnojiva

Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetitelji će imati priliku vidjeti bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih gnojiva.

Sajam će uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti.

Izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, znanstveno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti, samo su neke od aktivnosti koje će se održati na sajmu.

Sajam će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agara. Prisustnost ministarstava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetitelji sajma upoznaju sa aktualnim programima i oblicima financiranja, sufinanciranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje problema prisutnih u poljoprivredi.

Za sve bliže informacije o sudjelovanju na sajmu možete se javiti na tel. +387 55 203 403, +387 55 201 772, ili na e-mail: grad.sajam@teol.net

Foto: adgradbn.com


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.