Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko Zadar
  • 08.03.2016. 09:30

Sajam ekoloških proizvođača Zadarske županije

Sajam organizra Udruga Eko-Zadar u sklopu projekta AlterPOP: Poticanje poduzetništva kroz promociju Alternativne POljoprivredne proizvodnje. Projekt je financiran iz projekta Europskog socijalnog fonda.

  • 378
  • 42
  • 0

Udruga Eko-Zadar u sklopu projekta AlterPOP: Poticanje poduzetništva kroz pomociju Alternativne Poljoprivredne Proizvodnje financiranog iz projekta Europskog socijalnog fonda, organizira Sajam ekoloških proizvođača Zadarske županije. Izlagači će se okupiti u Obrovcu 19. ožujka upravo kada Obrovac obilježava svoj dan.

Sajam će se smjestiti u samom gradskom središtu, u Ulici Ante Starčevića, a bit će promotivno-prodajnog karaktera uz catering i glazbeni program.

Prijavite se za sudjelovanje na sajmu

Sajam se organizira u partnerstvu s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA, Gradom Obrovcem i Turističkom zajednicom Grada Obrovca.

Zainteresirani poljoprivrednici stari od 55 do 64 godine koji se žele predstaviti svoje proizvode, rad ili se, pak, umrežiti s drugim poljoprivrednicima Zadarske županije, trebaju se javiti voditeljici projekta Nives Rogoznici na broj telefona 091 20 85 696 ili u udrugu Eko-Zadar na e-mail: desk@ekozadar.hr.

Sudjelovanje na sajmu je besplatno, a njime se, poručuju u svojem pozivu iz Udruge Eko Zadar, daje primjer dobre prakse uspješnih ekoloških proizvođača, a u zajednici se promoviraju lokalni proizvodi.

Projekt je ukupno vrijedan 288.880 kuna, a Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira ga u 97%-tnom iznosu odnosno u vrijednosti od 274.436 kuna.


Tagovi

Grad Obrovac Sajam Ekološki proizvođači Europska unija Dan grada Zadarska županija Eko-Zadar Udruga Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?