• Eko sajam
  • 19.09.2019. 13:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Čazma

Sajam bez plastike - 6. Eko sajam u Čazmi

Moto ovogodišnjeg sajma je "bez plastike" čime organizatori žele ukazati na aktualnu problematiku prekomjerne upotrebe jednokratnih plastičnih vrećica i ostalih jednokratnih proizvoda što jednostavno ne ide uz filozofiju ekološke proizvodnje i zdravog životnog stila.

Foto: Facebook/Grad Čazma
  • 317
  • 32
  • 0

Već 6. Eko sajam, ovoga puta pod motom "Bez plastike", održat će se ovoga vikenda u Čazmi. 

"Moto ovogodišnjeg sajma je "bez plastike" čime organizatori žele ukazati na aktualnu problematiku prekomjerne upotrebe jednokratnih plastičnih vrećica i ostalih jednokratnih proizvoda što jednostavno ne ide uz filozofiju ekološke proizvodnje i zdravog životnog stila. Na sajmu će izlagati isključivo certificirani ekološki proizvođači, a posjetitelje očekuju edukativni i zabavni sadržaji za sve uzraste", najavljuju iz Udruga ekoloških proizvođača Eko Čazma. 

Sajam se održava u subotu i nedjelju, 21. i 22. rujna, a što vas sve čeka pogledajte. Organizator je udruga Eko Čazma uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice grada Čazme i Grada Čazme.


Tagovi

Eko sajam Eko proizvodnja Čazma


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).