Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 23. Sabatina
  • 11.10.2013. 08:00

Sabatina 2013. na Hvaru

Međunarodni skup vinogradara i vinara Sabatina od 24.-27.listopada na Hvaru

  • 475
  • 42
  • 0

23. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2013. održat će se od 24. do 27. listopada 2013. godine u hvarskom hotelu Amfora, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića. Uz predsjednika, Sabatinu prate i podržavaju Ministarstva poljoprivrede, poduzetništva i obrtništva, turizma te HAMAG-invest, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski savez zadruga, Splitsko dalmatinska županija i grad Hvar.

Sabatina, najstariji hrvatski vinarski susret, okupit će na jednom mjestu vodeće vinogradare i vinare Hrvatske, vinare iz inozemstva, te ljude iz struke, distributere strojeva i opreme za vinogradarstvo i vinarstvo ,a otvoreno je za sve zainteresirane posjetitelje bez plaćanja kotizacije.

Sabatina nudi sudionicima stručnu edukaciju s aktualnim temama u vinogradarstvu, praktične radionice, degustaciju vina, sajam strojeva i opreme kao i studijski obilazak vinograda i znamenitosti otoka Hvara.


Tagovi

Amfora Edukacija Susret Vinogradari Sabatina Vinari Hvar


Autor

Tomislav Drezga

Više [+]

Dugogodišnji suradnik brojnih časopisa kao što su: Nova Zemlja, Zadrugar, glasilo Zadružnog Saveza Dalmacije, Glas slavonije - Agro Glas, Gospodarski list, Nova zadruga. Novinarstvom se bavi od 1989. godine.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]