Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 21.03.2014. 11:45

S Agroklubom na proljetni sajam u Gudovcu

Agroklub poklanja ulaznice za Proljetni sajam u Gudovcu

  • 1.382
  • 68
  • 0

Od 28. do 30. ožujka 2014.godine tradicionalno se održava 17. Međunarodni proljetni sajam u Bjelovaru, sajamski prostor Gudovac. Bjelovarski sajam je najveći poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji okuplja izlagače poljoprivredne mehanizacije.

Najčitaniji portal u regiji koji se bavi poljoprivrednom tematikom Agroklub.com Vas vodi na sajam u Bjelovaru. Deset najsretnijih čitatelja dobiti će po dvije pozivnice. U izvlačenju dobitnika mogu sudjelovati svi čitatelji portala koji ostave svoje podatke u aplikacijskom obrascu koji se nalazi unutar članka, a obavijest o primitku stići će na navdenu e-mail adresu. Krajnji rok prijave je srijeda 26. ožujak 2014. kada ćemo izvući sretne dobitnike.

Za ulaz na sajam biti će dovoljno da pokažete osobnu iskaznicu na glavnome ulazu.

Bjelovarski sajam svake godine bilježi kontinuirani rast izlagača i posjetitelja te će i ove godine biti bogat sadržajem. Posjetitelji sajma mogu po povoljnim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju. Za vrijeme trajanja sajma organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.

Sajam poljoprivredne mehanizacije u Gudovcu okupljanja na jednom mjestu najveće i najkvalitetnije ponude poljoprivredne mehanizacije u RH.

Program 17. proljetnog međunarodnog Bjelovarskog sajma


Tagovi

Agroklub Sajam Bjelovar Gudovac Poljoprivredna mehanizacija Stručni skup


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.